@ilkhedefsgk anladım hocam beklemeyi öğrenecez . Allah razı olsun bilgilendirmeleriniz için
hasanemin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BOTAŞ İşçi Alımı 2017
hasanemin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Karar 10/10/2018 de çıktı. Temyiz süresi 5 gün dava 5 gün içinde mi sonuçlanacak arkadaşlar yoksa temyiz sonrası davanın ne zaman sonuçlanacağı belli değil mi? Bilgisi olan aydınkatabilir mi?
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
İşe başlamak tahminen 6 7 ayı bulabilir bence. Daha eğitim başlayalı bir ay ancak oldu
-
RE: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
Herhangi bir kurumda çalışmayıp kazanan var mı?
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Tbmm başkanlığının yönetmelik çikarmaya yetkili olduğu yaziyor internette
-
RE: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
@erdemsrc anladım hocam benim 20 si sabahtandı muhtemelen bizim olmadı . Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@erdemsrc hocam mülakat sıralamanız kaçtı acaba önlerden mi girdiniz onu söylerseniz en azindan siraya gore yapip yapmadiklarini cikarabiliriz
-
@heateage hocam mesaj yollayamiyorum size bana mesaj atabilirmisiniz siz ?
-
Mülakat tarihleri tarafımıza ne kadar önceden bildiriliyor . Tecrübeli arkadaşlardan bilen var mı acaba ?
-
@ilkhedefsgk anladım hocam beklemeyi öğrenecez . Allah razı olsun bilgilendirmeleriniz için