Selamun Aleyküm 2017 2 puan 2018 1 puanla gitti Rabbim 2019 da tüm emek verip hak edenlere nasip etsin.
uzmanyrd tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Kardeşler bu sınav tarihi çok muallakta kaldı düğün tarihimi belirleyemiyorum lütfen net bir bilgi edinirseniz haber verin.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@refik-soydam “altın vuruşu etmiş” sürekli anlatım bozukluğu yapmak zorunda mısın?
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@suigeneris sağolasin. Türkiye ekonomisi kesinlikle yasin çoban. İnsan hakları a kadro dan baktım bı de notlar falan ama pek olumlu sonuç alamadım. Resit gürbüz diyorlar onu incelicem. Bende sana sorayim iktisat için neye calisiosun?
-
@refik-soydam “onu edemezsiniz”
ama onu uygulayabilirsiniz muhtemelen.
-
@suigeneris bu içerik reşit gurbuzun ise zaten konu başlıkları bunlar nasıl anlatıldığı da önemli tabi ama themis yayınları etiketi de var dikkate değer.
-
@murky kardeş sigara içsem bu yazıya bi tane yakardım. Samimiyet elbet kazandırır bırak biz gönlümüzü yoralım da gönül kıranlar gönlünün ekmeği yer er ya da geç.
-
@suigeneris incelemek lazım inceleme fırsati bulursam sana da dönüş yaparım.
-
@aslan-reyiz eski paylaşımlarından buldum teşekkür ederim.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@suigeneris teşekkür ederim. Farklı görüş almak iyidir bilirsin. Kitabın 19. Baskısı çıkar mı yakın zamanda bu konuda bilgin var mı ?
uzmanyrd tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar merhaba. Belki sorulmuştur ama foruma ilk defa giriyorum uzun zaman sonra. Elimde themis anayasa idare, kas ve yiğit Yılmaz ın soru bankası 2019 baskıları var. Bu sınav için iş görür mü? Bu konuda bilgi verebilir misiniz ?
-
Murat yayınlarının akıllı defter makro mikro kitaplarına çalışan gören var mı? İçeriği sınav için yeterli midir?
-
@esnaf61 teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
-
@esnaf61 soruların altında mı cevaplar yoksa testin sonunda mı? Bir önceki KAS a göre farklarını anlatabilir misin?
-
Cumhurbaşkanının onayladığı atama izinlerinde İçişleri Bakanlığına verilen kadro sayısı 140.. Alım sayısı hakkında bir done olabilir mi bu bilgi?
-
Metin Kaya konu anlatımı ya da soru bankası kullanan arkadaş varsa değerlendirmesini öğrenebilir miyim?
-
@yiğityılmaz teşekkür ederim hocam, sağolun.
-
@yiğityılmaz hocam 2018 eylül sonrası idare hukuku değişikleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
2018 Eylül basımlı İdare Hukuku kitaplarında sadece Mahalli İdareler kısmında mı köklü değişiklik oldu. Yeni kurulan bağlı ilgili kuruluşlar dışında değişiklik yoksa bu tarihli kitap iş görür mü?
Ayrıca themis idare hukuku yeni baskısı çıkacak mı bilgisi olan var mı arkadaşlar ? -
@aslan-reyiz eski paylaşımlarından buldum teşekkür ederim.