Dun cumhurbaşkanı oturduğumuz ilçedeydi mektup yazarak bizim süreçten bahsettim aylardır mağduriyetimizi anlattım ve korumasina ulaştırdım mektubu belki geç zamanda denk geldi boyle bir firsat ama denemekten zarar gelmez dedim yazdim verdim
saviola tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
Facebook grubundan haberleşip belli bir saatte topluca twitt atarsak anca dikkatini çekip cevap alabiliriz başkandan. bireysel olarak etiketlemelere pek cevap alamıyoruz.
-
Mulakat zamanı
Dolar 3.54
Benzin 5.27
Ceyrek 238
Hayallerimiz tazeydi
saviola tarafından gönderilen son iletiler
-
IT departmanındaki arkadaşa sordum açık bir link var mi veri yukleme olayini anlayabilir miyiz diye. Karşıdakinin insiyatifine kalmış dedi linki baska yere aktarip turkiyenin verisini degistirse bile ruhun duymaz dedi. Yani uzantidan pek birsey anlayamazsin dedi e devletteki sistemde
-
Sinav hizmetlerine ulaşıp bilgi alan var mi?
-
Evet geç oldu hatta bizim surece etkisi olmayacak belkide kale bile alınmayacak mektubum ama bi umut belki faydası olur surece yada hantallıga dedim
-
Dun cumhurbaşkanı oturduğumuz ilçedeydi mektup yazarak bizim süreçten bahsettim aylardır mağduriyetimizi anlattım ve korumasina ulaştırdım mektubu belki geç zamanda denk geldi boyle bir firsat ama denemekten zarar gelmez dedim yazdim verdim
-
Mulakat zamanı
Dolar 3.54
Benzin 5.27
Ceyrek 238
Hayallerimiz tazeydi -
Gece gündüz açımlamamak için çalışıyorlar bence.
-
Napıyorsunuz acaba hala açıklamayıp SGK Bey
-
@alanyetersiz2 bunca emeğimizi bunca beklentimizi hiçe sayanlar itirazımızı kalıplaşmış bir metinden oteye gecip elle tutulur bir cevap vereceklerini sanmiyorum.sadece bir hak ama ici bos. Neye itiraz edicez ki komisyon karsisinda ki ucup giden kaydi olmayan cumlelerimize mi? Hakkimizi aramayalim demiyorum sadece bi hakkimiz yok demek istiyorum anlayana..
-
@alanyetersiz2 kardesim aynı duygulardan muzdaribiz. On gorusmem tam 1 saat 55 dk surdu. Gorusme de mufettisin istedigi tum cevaplari verdim gerek is etiği gerek guncel gerek benle alakalı.gorusme sonunda benim icin hersey olumlu hakkında olumlu rapor yazicam ins birlikte calismakta nasip olur hakkinda hayirlisi diyerek guzel bi on gorusmeden cikmistim.mulakatimda 25 30 soru soruldu gerekli gereksiz ama orta sekerliydi hatta bir kac soruya fazla ayrinti verdim onlarda sasirip internetten bakmislardi tam mulakat bitimi dediklerin dogrumuyus dediler tebrik ettiler. Sonuc 52.5 vermisler sonucu gorunce yıkıldım.girdigim 9. sinav 2. Vmy son kalan sgk mulakatim onunda zaten sonucu belli (her zamanki gibi)
-
Facebook grubundan haberleşip belli bir saatte topluca twitt atarsak anca dikkatini çekip cevap alabiliriz başkandan. bireysel olarak etiketlemelere pek cevap alamıyoruz.