Merhaba arkadaslar mulakata girenlerden istanbul guy asilda olan varmi acaba
serdar.47 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
Arkadaslar merhaba istanbul guy asil olarak kazanipta ziraat bankasini bekleyen varmi acaba biz yedekler olarak sayi topluyoruzda eger olan varsa yazarsa sevinirim
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Arkadaşlar merhaba guy istanbul asillardan olan varmi acaba bende yedeklerdeyim o yuzden arastiyorum kaç kişi sgk muffetislikte merak ediyorum tesekkurler simdiden
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Tmmdir hocam cok sagolun inş olur sizin guy asil siralamanis kacti acaba bizde yedekler olarak liste olusturuyoruzde kendimizce
-
Tmmdir hocam cok sagolun inş olur sizin asil siralamanis kacti acaba bizde yedekler olarak liste olusturuyoruzde kendimizce
-
RE: YEDEKLER Sgk 8.Promosyon Denetmen Yrd.
Arkadaslar merhaba
bu yılki guy istanbul asillerden 8. promosyon sgk ya geçecek var mı bu 34 kişi arasından? -
Arkadaslar merhaba istanbul guy asillerden olupta başka mulakat bekleyen varmi acaba sgk asil yedek kaymakamlik ne varsa yazsaniz sevinirim
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaslar merhaba mulakata kalanlardan istanbul guy asillardan olan varmi acaba
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Merhaba arkadaslar kaymakamligi kazanipta istanbul guy asillarda olan varmi acaba