Kaymakamlık (Hukuk mezunu) ve Adli yargı hakimliği - Cumhuriyet savcılığı her iki meslekte bambaşka ve çok insanın hayallerini süsleyen meslekler ancak ikisi arasında bir seçim yapmak zorunda kalsaydınız (mesleki çalışma koşulları mesleklerin gelecekleri cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin belirsizliği gibi koşullar göz önüne alındığında) hangisini tercih ederdiniz? her ikisininde mülakatını geçebileceğinizi ve seçilen değil seçen olduğunuzu varsayın lütfen yok önce kazan sonra düşün dememenizi rica ediyorum.
KaimMakam06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
Kaymakamlık - Adli yargı hakimliği - Cumhuriyet savcılığı
KaimMakam06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kaymakamlık - Adli yargı hakimliği - Cumhuriyet savcılığı
Arkadaşlar bu maaş konusu bambaşka 8-10 yıl önce kaymakamlar daha iyi maaş alıyordu 10 yıl sonra yine sistemin değişmeyeceğini bilemeyiz keza yürütme daha da güçleniyor Devlet doğuda kayyum belediyelerin çalışmasını görüyor ve vefa borcu olduğunu hissediyor diye duyuyorum diğer kriterler de göz önüne alındığında Kaymakamlık tercih ediyorum
-
Kaymakamlık - Adli yargı hakimliği - Cumhuriyet savcılığı
Kaymakamlık (Hukuk mezunu) ve Adli yargı hakimliği - Cumhuriyet savcılığı her iki meslekte bambaşka ve çok insanın hayallerini süsleyen meslekler ancak ikisi arasında bir seçim yapmak zorunda kalsaydınız (mesleki çalışma koşulları mesleklerin gelecekleri cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin belirsizliği gibi koşullar göz önüne alındığında) hangisini tercih ederdiniz? her ikisininde mülakatını geçebileceğinizi ve seçilen değil seçen olduğunuzu varsayın lütfen yok önce kazan sonra düşün dememenizi rica ediyorum.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@taromisaki9 Benimle 4 oldu bu kadar beklemiyordum .
-
Aralık ayına girdik çok az kaldı...
-
Arkadaşlar özgeçmiş kısmında ilgi alanlarınız/ özel zevkleriniz kısmına ne yazdınız nasıl doldurulabilir ki ?
-
@ugur55 nüfus cüzdanı sureti derken fotokopi den bahsetmiyor mu? Başka bir yerden mi almak gerekiyor?
-
Merhaba, arkadaşlar okuldan bu sene mezun oldum ilk mülakatım olacak 210. olarak aranızdayım. Tecrübeli arkadaşlardan tecrübelerini dinlemek isterim.