@osmbst ha birader bir derdimiz buydu bizimde içimizi soğuttun Allah senden razı olsun..Adamın dediğinde ne var nedir bu mesajın amacı harbiden iyi değiliz süreç acayip yordu bizi
mrtvrn07 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: Özel Yurt
@Antimülakat yetiştim tamamdır :)) @Akademisyenb hocam malesef üniversite içerisinde özel yurt yok sadece kyk yurdu mevcut ancak üniversitemizin çevresinde yurt olmasa bile ev tarzında apart bulma imkanınız yüksektir
-
RE: 2017 GUY YEDEKLER
@atanamayanfani_ dostum o döngüye girersen çıkamayız her başlık kendi içerisinde temennilerde bulunuyor gönül ister kimse bu sıkıntıları çekmesin ancak ortada bir realite var geçen yıl bu zamanlar bizde ilan gelsin diye dua ediyorduk o zamanın yedekleri gelmesin diyordu bu bu senede olacak seneye de ondan sonraki senede lakin senin mantığınla düşünürsek işin içinden çıkılmaz
-
Vdk başkanı twitterda açıklama yaptı bir arkadaş 10. Promosyon atamaları ne zaman gerçekleşir guy yedekleri için son sürenin 18 ağustos olduğunu söyledi başkanda o tarihe kadar atamaların gerçekleşeceğini söyledi temmuz ayı bizim için hareketli olacak bence dostlar
-
RE: GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
@pomak dostum yazdıklarında kendimi buldum ama üzülme sıkma kendini artık dediğin gibi 1 ay olmuş artık silkelen at üzerindeki ölü toprağı artık hazırlanacak gücü bulamıyorsan kendine başka yerlede kullan olan gücünüde başka memuriyetler ya da özel sektörde çünkü hayatını bir şekilde idare etmen gerekiyor ve bu ümitsizlik ve hayal kırıklığı ile olmaz dostum
-
RE: GUY goreve baslayana kadar sigortali bir ise girmek
@ragnarsnow olmaz tabiki kardeşim kurum çağrınca istifa eder başlarsın göreve bende antalya 2. Yedeğim yurt dışında yaşıyorum sıra gelene kadar burada çalışacağım sıkıntı olmaz yani
-
@iktisatcikiz gerçekten gvs çok önemli yer tutuyor hocam çok bunaldık bekledik anlamsız yere inşallah sonu güzel olur sizin hangi il hangi sıra hocam
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
@paretowilfredo beklemeye devam hocam o zaman
-
@Antimülakat tabi hocam başka türlü gidemeyiz özellikle bizim antalya sadece ona kitli 6 kazanan asillerden daha aranan yedek yok diğer iller 1 kişide olsa çağırdı bizde yaprak kıpırdamıyor hocam
-
@gmsmustafa hocam antalyada da bütün asiller göreve başladı bizde muvafakat bekleyeceğiz
mrtvrn07 tarafından gönderilen son iletiler
-
@alancı67 o konuda belli bir süre yok emniyete gönderiliyor dosyalar ne zaman biterse denildi
-
@aydıns teşekkürler hocam sizede hayırlı olsun hocam kısaltma yapma herşeyi büyük harfle yaz gvs excel formatında oynama sıkışık olsun mezun-lisan yanyana yazabilirsin birşey olmuyor en çok gvs formuna dikkat ediyorlar çünkü emniyete gönderiliyormuş bir sıkıntı olunca emniyet hemen geriye gönderiyormuş istenilen şeyleri yazmak yeterli sıkışık olmasına takılmıyorlar pek
-
@aydıns kardeşim ben antalya yedekten çağırıldım bugün teslim ettim evrakları bizim ilde ayrılanlardan 4 merkez 1 ilçe varmış feragat edenlerin sırasından yedek çağırıyorlar bir asil arkadaş feragat etti ben geldim yerine o yüzden asilin yerine yedeği gönderiyorlar böyle işliyormuş sistem ayrıca antalya 3.-4.ve 5. yedek arkadaşlara müjdem 1 arkadaş ilçeye gidecek
-
RE: Özel Yurt
@Antimülakat yetiştim tamamdır :)) @Akademisyenb hocam malesef üniversite içerisinde özel yurt yok sadece kyk yurdu mevcut ancak üniversitemizin çevresinde yurt olmasa bile ev tarzında apart bulma imkanınız yüksektir
-
Antalyada bekliyoruz hocam işlemler bitsin arayacağız bu hafta yada gelecek hafta demişlerdi bakalım
-
@tufan hocam peki aradığınızda evrak teslimi için kaç günlük bir süre verdiler size
-
@tufan hayırlı olsun hocam saat kaç gibi aradılar sizi
-
@epokhemetri bakalım hocam sana çok kısa sürede demişler banada belli değil bu haftada olabilir gelecek haftada dediler yarın öbür gün çözülsede kurtulsak bir an önce
-
@epokhemetri banada tebliğleri geldi felan birşeyler dediler hocam sen kaçıncı yedeksin hocam
-
bakalım belki bu hafta aranırız hocam tetikte olmak lazım