Halk istiyor ama Halkbank açıklamıyor
Baki tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Şu tebligat sorusunda veli vasi yanlış dıyenler çogunlukda şıklara bakıldıgında mantıklı ancak söylede bişey var
213 sayılı V.U.K.’nun kanuni temsilcilerin ödevi başlıklı 10. maddesinde de anlaşıldığı gibi küçük ve kısıtlılar mükellef olduklarında bunlara düşen görevler kanuni temsilcileri tarafından yerine getirilir. Küçük ve kısıtlılar temyiz kudretine haiz olmadığından, kendilerine yapılan tebliğ hukuken değer ifade etmez. Bu nedenle, bunlarla ilgili tebliğ, veli, vasi, veya kayyım durumundaki kanuni temsilcilerine yapılır. Bu durumda katil uşak mı -
@zeyno5454 komisyonda teblig,dairede teblig,memur aracılıgla teblig bide veli vasi vardı sanırım
Baki tarafından gönderilen son iletiler
-
Bu kadar saçma bir süreç görmedim sağolsunlar en az 10 sınava girmiş kadar oldum
-
Halk istiyor ama Halkbank açıklamıyor
-
İlla cuma gününe kadar bekletecekler Zalımsın Halkbank
-
Afyon yazanlardan 60 üstü bekleyen var mı ?
-
Arkadaşlar standart sapma olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@zeyno5454 komisyonda teblig,dairede teblig,memur aracılıgla teblig bide veli vasi vardı sanırım
-
Şu tebligat sorusunda veli vasi yanlış dıyenler çogunlukda şıklara bakıldıgında mantıklı ancak söylede bişey var
213 sayılı V.U.K.’nun kanuni temsilcilerin ödevi başlıklı 10. maddesinde de anlaşıldığı gibi küçük ve kısıtlılar mükellef olduklarında bunlara düşen görevler kanuni temsilcileri tarafından yerine getirilir. Küçük ve kısıtlılar temyiz kudretine haiz olmadığından, kendilerine yapılan tebliğ hukuken değer ifade etmez. Bu nedenle, bunlarla ilgili tebliğ, veli, vasi, veya kayyım durumundaki kanuni temsilcilerine yapılır. Bu durumda katil uşak mı -
Afyon servis görevlisi yazan arkadaşlar nasıldı sınavınız
-
@ameletüllabı. Merkezdeki şubeye başvuru yaparken sormuştum sadece merkez şubede 5 kişilik açık oldugunu soylemişti görevli sanırım afyonda 11 şubesi var diğer şubelerinde illaki açığı vardır diye düşünüyorum