@ronay92 ben de kısa not tutarak ilerliyorum şimdi umarım sizin gibi yapabilirim tekrar çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin
Mereve tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@impressiveunit yaa nasıl sevindim anlatamam resmen dualarım kabul oldu
Mereve tarafından gönderilen son iletiler
-
@impressiveunit yaa nasıl sevindim anlatamam resmen dualarım kabul oldu
-
@ronay92 çok teşekkür ederim bundan sonra soracağım kafama takılan her şeyi size de iyi çalışmalar
-
@rybczynski2 evet inşallah bu dediğinizi başarabilirim. Tavsiyeleriniz için cok teşekkür ederim
-
@tibeout çok teşekkür ederim ben de bi plan yaptım oturtmaya çalışıyorum inşallah başarabilirim bundan sonra yazacağım bu gruba
-
@ronay92 ben de kısa not tutarak ilerliyorum şimdi umarım sizin gibi yapabilirim tekrar çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin
-
@tibeout çok haklısıniz. Ben gk gy ye de başlayacağım ama biraz su derslerim hafiflesin istiyorum daha rahat başlarım. Hukuk daha hiç başladım ama dediğiniz gibi ilerlemek de mantıklı olabilir. İnsanın danışacak kimsesi yokken gerçekten çok kötü oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım bazı olumsuz şeyler duydum geç kaldın insanlar temmuzda haziranda başladı boşver bırak zamana yazık dediler motivasyonum çok düştü boşuna çalışıyorum gibi bi hisse kapıldım o yüzden buraya yazmak istedim. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim
-
@ronay92 evet haklısınız. İnsalah ben de başarabilirim peki siz nasıl bir çalışma planı izlediniz bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim
-
@ronay92 ben iktisat mezunuyum bu yıl mezun oldum bu yıla kadar da mikro makro derslerine hep girdim aklımda kalsın diye o yüzden iktisatta sıkıntım çok yok halledebilirim bence ama insanlar çok moralimi bozdu işte.. Çok teşekkür ederim ya allah razı olsun insalah başarabilirim
-
@impressiveunit gk gy yi makro mikro ve maliye bitince çalışırım diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi ihmal etmemem lazım. Ama geç mi kaldım diye panik oluyorum işte motivasyonum düşüyor. Yakınımda hazırlanan kimse de yok o yüzden kimseden düzgün bi fikir de alamadım. Bu forumu yeni fark ettim oylelikle üye oldum.. Çok teşekkür ederim
-
@impressiveunit çok teşekkür ederim. Benim makro mikro da çok sıkıntım yok severek çalışıyorum ama not çıkararak ilerlemeye çalışıyorum o yüzden biraz yavaş oluyor sanırım. Mikro bitince maliye ile makroyu aynı anda çalışmaya başlayacağım. Günde 10 saat çalışsam da yetismez mi en çok hukuktan korkuyorum işte.. Motivasyonum çok düştü ya yetistiremicem zannediyorum öyle olunca.