merhaba arkadaşlar sınavda kaydırma yapanları okuyorum şuan diğerleri bitti sayılır pek yakında açıklayacağım.. yani açıklama yapmam muhtemel..bu arada sınav dışı polemiklere girenlerin kağıtlarını en sona koydum bilginiz olsun..ingilizceyi hep aynı şık yapanlar üstün başarınız için 5 er puan ekleyeceğim kazanamayan arkadaşlar üzülmesin onlarınkini açıklamayacağım zaten ordan anlarsınız şaka bi yana bir hafta daha uzarsa yorumlardan da görüleceği üzere durum vahim:) hepinizin gönlüne göre olur inş
halkbank tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
durunnn uyumayınn açıklayabilirim belkiiii
halkbank tarafından gönderilen son iletiler
-
durunnn uyumayınn açıklayabilirim belkiiii
-
merhaba arkadaşlar sınavda kaydırma yapanları okuyorum şuan diğerleri bitti sayılır pek yakında açıklayacağım.. yani açıklama yapmam muhtemel..bu arada sınav dışı polemiklere girenlerin kağıtlarını en sona koydum bilginiz olsun..ingilizceyi hep aynı şık yapanlar üstün başarınız için 5 er puan ekleyeceğim kazanamayan arkadaşlar üzülmesin onlarınkini açıklamayacağım zaten ordan anlarsınız şaka bi yana bir hafta daha uzarsa yorumlardan da görüleceği üzere durum vahim:) hepinizin gönlüne göre olur inş
-
@şule tesekkur ederim en azindan sansimi zorlyacagim bu sefer
-
@estilografica uzman yardimciliginda basvuruda lisans bölüm belirtmemiş biyoloji mezunuyum acaba farkli bolumlerden alim oluyor mu?
-
Bir de soylemeyi unuttum uzman yardmciligi ve servis gorevlisi alan sorularinda ne gibi farklar var?tesekkurler...
-
Merhaba arkadaslar şu zamanda şu şartlarda kaciramayacagim bir firsat ve olmasini cok istiyorum sinava kadar calisabilecegim bir yol planina cok ihtiycim var alan bilgim sifir kpss ve ingilizce var dogrudan alan calismaliyim ..bana ne yapmami onerirsiniz hangi kaynaklara ne sekilde calismaliyim eminim bir cogunuz deneyimlisinizdir..yardimci olanlara simdiden tesekkur ediyorum herkese başarilar hepinizin gönlüne göre olur inşallah