Ne zamana aciklanacagi konusunda bilgi verseler keske siteyi yenilemekten yoruldum. Keske bi kerede dogru aciklayip kazanamadin deselerdi ya da gormeseydim kazandiniz yazisini. Allah hepimize hayirlisini versin
sezerhaydar60
@sezerhaydar60
sezerhaydar60 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@paretosef yanlis anlasilacak bi durum yok aynen ole oldu ve sinavin aciklanmasi benim yasadgm turden seylerden dolayi tekrarlanack taban puanlar degisecek zaten. mulakata kalamama ihtimalim cok yuksek ama keske hic bole bise olmasaydi
sezerhaydar60 tarafından gönderilen son iletiler
-
@paretosef yanlis anlasilacak bi durum yok aynen ole oldu ve sinavin aciklanmasi benim yasadgm turden seylerden dolayi tekrarlanack taban puanlar degisecek zaten. mulakata kalamama ihtimalim cok yuksek ama keske hic bole bise olmasaydi
-
@venivicci antepte ic kontrolor tercih ettim uzmanlik geldi. Ilk tercihim esksehr uzmanlikti. Simdi durum su puan 62.5 normalde bu puanla iki tercihimde gelmiyo insaAllah ic kontrolorlugun taban puani duser
-
@tuntirikos sonuclarla birlikte yayinlandi o liste
-
Ne zamana aciklanacagi konusunda bilgi verseler keske siteyi yenilemekten yoruldum. Keske bi kerede dogru aciklayip kazanamadin deselerdi ya da gormeseydim kazandiniz yazisini. Allah hepimize hayirlisini versin
-
Merak ediyorum cidden antepte uzmanligin mulakatina girecek kisi sayisi yetersiz oldugundan beni uzmanliga kaydirmis olma ihtimalleri var mi? Biliyorum soru oldukca sacma ama buna mecbur kalma ihtimalleride yuksek geliyor cunku baraji asagiya cekmisler.
-
@zynp-92 antep ic kontrolorluk tercihimdi antep uzmanlik gelmis bende harici sehir duymadim
-
@kozexpo %50 baraji alanlari geneli icinmi gecerliydi(120/2) yoksa bolumler icin ayri ayri mi? Simdi kafam karisti surec boyunca buna hic dikkat etmedim. Eger ilk dedigim gecerliyse puanim bir sekilde dogru olabilir. Ama ben eskisehir uzmanlik ic kontrl tercih ettim ama uzmanlik kazandin diyordu. Sozun ozu sonucunu goremeyen uzulmesin cunku agir yanlisliklar var. Antep uzmanlik isime geliyor ama sonucta tercih etmedigim bir yer. Hakkimizda hayirlisi olsun.
-
Sonucuma ulasmistim, 62.5 puanim vardi, antepte tercih etmedigm halde uzmanliga hak kazandgm gorunuyordu. Ayrica dogru yanlis sayilarm hic beklemedigim sekildeydi ve iktisat ve muhasebede %50 baraj altindaydim. Sizce sonuclar degisir mi?
-
Arkadaslar benim basvuru son gune kalmisti tecil tarihini ogrenemedigm icin tahmini bir sey yazdim. Icime korku dustu. Bir problem olurmu acaba?