Halihazirda uzman yardimcisi varmi forumda ?
Vedat Can Gümüş
@Vedat Can Gümüş
Vedat Can Gümüş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.KPSS A içinde yayımlandı
-
RE: Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı KazananlarKPSS A içinde yayımlandı
Arkadaslar ic kontrolor hakkinda pek bir bilgi bulmak cidden zor ben bu meslegi yapmak istiyorum kalici olarak, hani bence Turkiyenin heryerinden ziyade sectigimiz ildeki yerleri denetlemek bence artisi , ama mufettislerin golgesi altinda kalmak eksi bir durum . Mulakat surecinde acaba ev ziyareti olur mu? Maas uzman yardimciliginidan 300 lira fazla denmis . Harcirah miktari ne olur acaba ? Mulakatta bizi neler bekliyor yardimci olabilecek deneyimli arkadaslar varsa mutlu olurum.
-
RE: YÜKSEK LİSANS HAKKINDA HER ŞEYYÜKSEK LİSANS içinde yayımlandı
hocam bende bu dönem yüksek lisans düşünüyorum yalnız şöyle bir sıkıntım var diploma notum düşük 2,02 . Yds 71.25 ales 76 . Bu diploma notuna rağmen kayıt olabileceğim üniversite bulabilirmiyim acaba .
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.KPSS A içinde yayımlandı
@MB-07 sorular yayinlanmayacak arkadaslar . Sonunda foruma uzman yard. dusunen arkadaslar da geldi
istanbul dusuk kapatabilir arkadaslar genel kani bu yonde . Sizce kucuk illerin durumu ne olur kac kisi alir acaba . Bu arada gecen senelerde mulakata alinacak kisi sayisinin 3 kati cagirilmis. -
Benmde 160- 170 arasi bi beklentim var . İc kontroler trabzon uzman yard. Corum yazdim . İns gelir sayilarin belirsizligi cok kotu oldu .
Vedat Can Gümüş tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Dun gece basvurdum 2420 kisi basvurmustu haberiniz olsun .
-
RE: HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLARKPSS A içinde yayımlandı
İc kontrolorluk icin de arama olur mu beyler sizce ?
-
RE: Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı KazananlarKPSS A içinde yayımlandı
Arkadaslar ic kontrolor hakkinda pek bir bilgi bulmak cidden zor ben bu meslegi yapmak istiyorum kalici olarak, hani bence Turkiyenin heryerinden ziyade sectigimiz ildeki yerleri denetlemek bence artisi , ama mufettislerin golgesi altinda kalmak eksi bir durum . Mulakat surecinde acaba ev ziyareti olur mu? Maas uzman yardimciliginidan 300 lira fazla denmis . Harcirah miktari ne olur acaba ? Mulakatta bizi neler bekliyor yardimci olabilecek deneyimli arkadaslar varsa mutlu olurum.
-
Sizdede surec uzadikca olumsuzluk havasi esiyor mu ? Moralmen cidden cok kotu oldum.
-
@aura07 hangi il olduguna bagli degisir hocam.
-
Benmde 160- 170 arasi bi beklentim var . İc kontroler trabzon uzman yard. Corum yazdim . İns gelir sayilarin belirsizligi cok kotu oldu .
-
@MB-07 sorular yayinlanmayacak arkadaslar . Sonunda foruma uzman yard. dusunen arkadaslar da geldi
istanbul dusuk kapatabilir arkadaslar genel kani bu yonde . Sizce kucuk illerin durumu ne olur kac kisi alir acaba . Bu arada gecen senelerde mulakata alinacak kisi sayisinin 3 kati cagirilmis. -
@İdari_Katip uzmanlik icin dusunceniz nedir hocam ? Kac dogruyla kapatir ?
-
Arkadaslar bu alimlar sube sayilari ile orantili olur mu acaba ? Mesela bir ilde 10 sube var digerinde 5,alim sayilari ile orantılı midir ? Ben tercih yaparken bunuda goz onunde bulundurmustum

-
Halihazirda uzman yardimcisi varmi forumda ?