Halihazirda uzman yardimcisi varmi forumda ?
Vedat Can Gümüş
@Vedat Can Gümüş
Vedat Can Gümüş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
RE: Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı Kazananlar
Arkadaslar ic kontrolor hakkinda pek bir bilgi bulmak cidden zor ben bu meslegi yapmak istiyorum kalici olarak, hani bence Turkiyenin heryerinden ziyade sectigimiz ildeki yerleri denetlemek bence artisi , ama mufettislerin golgesi altinda kalmak eksi bir durum . Mulakat surecinde acaba ev ziyareti olur mu? Maas uzman yardimciliginidan 300 lira fazla denmis . Harcirah miktari ne olur acaba ? Mulakatta bizi neler bekliyor yardimci olabilecek deneyimli arkadaslar varsa mutlu olurum.
-
RE: YÜKSEK LİSANS HAKKINDA HER ŞEY
hocam bende bu dönem yüksek lisans düşünüyorum yalnız şöyle bir sıkıntım var diploma notum düşük 2,02 . Yds 71.25 ales 76 . Bu diploma notuna rağmen kayıt olabileceğim üniversite bulabilirmiyim acaba .
-
@MB-07 sorular yayinlanmayacak arkadaslar . Sonunda foruma uzman yard. dusunen arkadaslar da geldi
istanbul dusuk kapatabilir arkadaslar genel kani bu yonde . Sizce kucuk illerin durumu ne olur kac kisi alir acaba . Bu arada gecen senelerde mulakata alinacak kisi sayisinin 3 kati cagirilmis.
-
Benmde 160- 170 arasi bi beklentim var . İc kontroler trabzon uzman yard. Corum yazdim . İns gelir sayilarin belirsizligi cok kotu oldu .
Vedat Can Gümüş tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
Dun gece basvurdum 2420 kisi basvurmustu haberiniz olsun .
-
RE: HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
İc kontrolorluk icin de arama olur mu beyler sizce ?
-
RE: Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı Kazananlar
Arkadaslar ic kontrolor hakkinda pek bir bilgi bulmak cidden zor ben bu meslegi yapmak istiyorum kalici olarak, hani bence Turkiyenin heryerinden ziyade sectigimiz ildeki yerleri denetlemek bence artisi , ama mufettislerin golgesi altinda kalmak eksi bir durum . Mulakat surecinde acaba ev ziyareti olur mu? Maas uzman yardimciliginidan 300 lira fazla denmis . Harcirah miktari ne olur acaba ? Mulakatta bizi neler bekliyor yardimci olabilecek deneyimli arkadaslar varsa mutlu olurum.
-
Sizdede surec uzadikca olumsuzluk havasi esiyor mu ? Moralmen cidden cok kotu oldum.
-
@aura07 hangi il olduguna bagli degisir hocam.
-
Benmde 160- 170 arasi bi beklentim var . İc kontroler trabzon uzman yard. Corum yazdim . İns gelir sayilarin belirsizligi cok kotu oldu .
-
@MB-07 sorular yayinlanmayacak arkadaslar . Sonunda foruma uzman yard. dusunen arkadaslar da geldi
istanbul dusuk kapatabilir arkadaslar genel kani bu yonde . Sizce kucuk illerin durumu ne olur kac kisi alir acaba . Bu arada gecen senelerde mulakata alinacak kisi sayisinin 3 kati cagirilmis.
-
@İdari_Katip uzmanlik icin dusunceniz nedir hocam ? Kac dogruyla kapatir ?
-
Arkadaslar bu alimlar sube sayilari ile orantili olur mu acaba ? Mesela bir ilde 10 sube var digerinde 5,alim sayilari ile orantılı midir ? Ben tercih yaparken bunuda goz onunde bulundurmustum
-
Halihazirda uzman yardimcisi varmi forumda ?