torpil en çok kimler vasıtasıyla yapılır ? --> Milletvekilleri. Milletvekilleri nerede çalışır --> Meclis.
İlana bakış açım bu, puanlarım yetmesine rağmen zerre heveslenemiyorum :))
NevsinMengü
@NevsinMengü
NevsinMengü tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
arkadaşlar hali hazırda bir bankada çalışıyorum. Şu karışıklığı gidermek istedim. İngilizcesi olanlar da olmayanlar da mülakat için davet alabilirler. Buradaki ayrım çalışabilecekleri bölümler arasında yapılır yani İngilizcesi olanlar daha ziyade Hazine, Uluslar arası Bankacılık gibi bölümlerde çalışabilirken diğer arkadaşlar da diğer GM birimlerinde veya şubelerde değerlendirilebilir. O yüzden İngilizcem yok çağrılır mıyım demenize gerek yok, tabiki çağrılabilirsiniz. Herkese kolaylıklar.
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
@fresh katılımdan 4 kişi yok diğerlerini bilmiyorum. Maaş olarak kazandığın parayı 12 ye böldüğünde aylık 3300-3600 civarı (net) bir şey yapıyor yabancı dil tazminatına göre de değişir tabi (Buna ekstra yol+yemek bir de dağıtılacak temettü var). Eğitimden sonra lojman desteği sağlanmıyor, telefon ve hat veriliyor. Maaşlar katılım için ayın 1'inde yatıyor, diğer iştiraklerde ay sonunda.Ocak-Nisan-Temmuz ve Ekim'de çift maaş var. İlk hafta oryantasyon programı çerçevesinde iştiraklerin genel müdürleri konuştu bunun dışında da güvenlik ve kişisel imaj konularında da seminer verildi. Uzman yardımcılığından uzmanlığa geçiş için 4 yıl çalışmak da gerekiyor. Askerlik de tecil ettiriliyor, yine 4 yıl olarak.
-
RE: THY İİBF Mezunu Uzman Alım İlanı
Turkish Cargo'da çalışan bir arkadaşım yarın sonuçlarla ilgili iletişime geçileceğini söyledi, muhtemelen de öyle olur
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
2016'da dersaneye kayıt olduğumda hocalarımız SGK için (benim pek ilgim yoktu) en azından 75 almak gerekir diyordu. Bugün 83 ile girememişim, döviz kuru gibi tüm meslekler değerlenmiş.
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
Yollanılan mailde ücret politikası ile ilgili herhangi bir şey yazmıyor. Keşke bunu da belirtselerdi de son dakika şoku falan yaşamasaydık. Benim bu konularda pek bilgim yok. İnternette de sağlıklı bir bilgi yok. (İstanbul Tazminatı, Dil Tazminatı vs ). Eğitimin uzunluğu da ayrı bir mesele.
-
RE: T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
enseyi karartmayın arkadaşlar Dışişleri Bakanlığı sınavları açıkladıktan 3 gün sonra mülakat tarihlerini belirtiyor. Genelde de 7-12 gün fark ediyor mülakat tarihleri, sınavın açıklanmasından sonra. Ekonomi de böyle yapabilir. Buradan bir kez daha sınavları hala açıklamayan Dışişleri'ni de kınamayı kendime bir borç bilirim, hep onlar mı kınayacak :))
-
RE: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
Arkadaşlar benim ne ehliyetim var ne de pasaportum, bir tek kimlikle 2 kimlik kontrolü aşamasını nasıl geçebilirim ?
-
RE: 2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Benim mülakatım pek parlak geçmedi, katılımcı arkadaşlara başarılar dilemekle yetinicem sanırım
-
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
Aldıkları zaten 10'ar tane adam onda da kaç ay naz yapıyorlar, cidden çok trajikomik. Almayacaklarsa almasınlar da en azından önümüze bakalım yani
NevsinMengü tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI ADAY KONSOLOSLUK VE İHTİSAS MEMURLUĞU GİRİŞ SINAVI İLANI - 26.09.2019
@detrimental bana da sadece o yüzden 70'in altında bırakırlar gibi gelmiyor. Yani tabiki keşke bahsetseydik hatta ilk oradan başlasaydık ama o an olmadı. Dışişleri Bakanlığı olduğu için söylüyorum, diğer kurumlar olsaydı çoktan kalmıştık zaten.
-
RE: DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI ADAY KONSOLOSLUK VE İHTİSAS MEMURLUĞU GİRİŞ SINAVI İLANI - 26.09.2019
@robius ülkece paranoyak olduğumuz için öyle bir ihtimal de var. Aklıma gelseydi de bu sefer sayfa sınırını aşıcaktım muhtmelen, o yüzden çok da üzülmedim.
-
ülkece paranoyak olduğumuz için öyle bir ihtimal de var. Aklıma gelseydi de bu sefer sayfa sınırını aşıcaktım muhtmelen, o yüzden çok da üzülmedim.
-
@detrimental sorduğum 2 arkadaşım da unuttuklarını söylediler, en azından tek biz değiliz şimdi daha güvende hissediyorum
-
Terörle mücadele sorusunda FETÖ'yü yazmayı unuttum, sizce umutlanmalı mıyım arkadaşlar
-
RE: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
aranızda hukuk sınavına giren varsa bizler için kaynak önerebilir mi acaba ? Bir dahaki ilana 3 ay civarında çalışmayı düşünüyorum.
-
RE: 2019 Uluslararası İlişkiler Soru ve Cevapları
@adolf-stalin bence 25-30 + 80-85 gkgy o civarda olur
-
Uluslararası ilişkiler mezunu olarak kendi alanımdan 19-22 arası, diğer 4 alandan 100 civarı net bekliyorum. Bence en zor sınav bizim alandı, en azından ben yapamadım
-
baya ümitliydim aslında ama sınav hayal kırıklığı oldu benim için. P34 ilk 100'dü hedefim, 80-85 gkgy netiyle TİKA - YTB yine başka bahara kaldı
-
RE: TÜBİTAK 11 İİBF Mezunu Uzman Yardımcısı İlanı
@kpssınavı aynen mail atıldı, ben uluslararası ilişkiler için başvurmuştum.