Bu arada ben samsunda yaşıyorum. İl antalya. Benim güvenlik soruşturma belgem ilçeye geldi. Oradan da il emniyete gideceği söylendi. Soruşturmanın bir ayağı daha varmış sanırım asayiş vb bir şube araştırıyor. En son evraklar ilgili vergi dairesine gidiyor. İlgili vergi dairesi de gib den atama izni istiyor. Gib onay verirse vergi dairesi sizi göreve çağırıyor. Bu bilgilerin doğrıluğundan eminim
krfth tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
krfth tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar çook önemli söylemeden geçmeyeyim: askerlik şubesinde görevli bana edevlete girme girip ordan bakarsan dosya oluşturulur sevk işlemin yapılır öyle olursa artık hiçbir şekilde erteleyemezsin dedi
-
@napsak belgeleri elden teslim ettim yazıp imzalamadın mı kardeşim bana imzalattılar boş olanı bana verdiler imzaladığımı aldılar. Bir de mülakat sonuç belgesini götürdüm
-
Arkadaşlar bugün askerlik şubesine gittim oradaki görevli şu an elimde bulunan evraklarla askerliğin bir celp dönemi daha ertelenebileceğini söyledi. Bedelli de yapabilirsin şartlarını taşırsan dedi. 20 ocakta gel birliğin belli olsa da ertelenebilir dedi. Umarım o zamana kurum atamamızı yapar.
-
@msş bunu vergi daireni arayarak öğren bence bu kritik bi bilgi
-
@msş ikamet ettiğin il ve ilçedeki emniyet
-
@napsak yani şu an yapılamaz anlamına geliyor onun dediğine göre.. ben bu işten bir şey anlamadım zaten soruşturmam bitine kadar askıda kalmasını sağlayacak bir şey olmalı ama. Bugün tekrar gideceğim sanırım. Cevap için teşekkürler
-
Bu arada ben samsunda yaşıyorum. İl antalya. Benim güvenlik soruşturma belgem ilçeye geldi. Oradan da il emniyete gideceği söylendi. Soruşturmanın bir ayağı daha varmış sanırım asayiş vb bir şube araştırıyor. En son evraklar ilgili vergi dairesine gidiyor. İlgili vergi dairesi de gib den atama izni istiyor. Gib onay verirse vergi dairesi sizi göreve çağırıyor. Bu bilgilerin doğrıluğundan eminim
-
Arkadaşlar merhaba. Daha önce askerlikle ilgili bir soru sormuştum ama net cevap alamadım. Bunun üzerine mülakat sonuç listesini ve evrak teslimine gittiğimizde bize verilen belgeyi alıp askerlik şubesine gittim. Oradaki memur şu an ara dönem olduğunu bir şey yapamayacağını ama bu belgelerle askerliğin ötelenebileceğini söyledi. Fakat tecilim ocak 25te bitiyor bana 25 inde gel dedi ben de 25 inde birlik belli olacak sıkıntı olmasın dedim. O zaman 20sinde gel dedi
yani memur da durumu tam bilmiyor benim gibi olup askerlik şubesinden net bilgi alan var mı ?
-
Arkadaşlar merhaba. Ben Antalya merkezi kazandım. Askerlik tecilim normalde 30 eylülde bitiyordu. Rapor alarak 25 ocak 2018e kadar uzattım. Görevli bana 25 ocaka kadar tecil ettiremezsen o gün birliğin belli olacak demişti. Benimle aynı durumda olanlar var mı nasıl bir yol izlemeliyiz? Tezsiz yüksek lisansa 2 bin lira vermek istemiyorum çok bıçak sırtı bi durum ama bir şeyler netleşmezse mecbur yapacağım.
Bir de facebook grubunda bursada ikamet edenlerin çağırıldığını yazmışsınız grup linki ya da adını paylaşırsanız çok sevinirim.