Torpile dikkat etseniz yeterli olur .
matu enuygunu
@matu enuygunu
matu enuygunu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mülakatlarda Nelere Dikkat Edilmelidir? Mülakat Deneyim Paylaşım Platformu.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@pnyx-cratos dekontu mailde yollanan adrese göndermek gerek sanırım
İl göç uzmanı tüm illere atanabiliyor mu ? Rotasyon da var sanırım ? -
RE: Bir Kitap da Sen Al.
Allah sabır versin güç versin ruhuna, bedenine.
Çaresizlik en zor şey ama umut da hep var bir yanda. Hiç tanımadan seven ablaları abileri arkadaşları var onun burada, sevgi hep en sağlam destek . Allah yardımcıları olsun . -
RE: 2018 YILI HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNLARINDAN HUKUK SINIFI SUBAY TEMİNİ
@hgrotius dpb nin sitesinde de vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım şimdi .Kendi sitesinde var hocam http://www.msb.gov.tr/Duyuru/2018-yili-hukuk-fakultesi-mezunlarindan-hukuk-sinifi-subay-temini
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@sdaa01 uzmanlık alanıyla ilgili sorular geldi
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Olmadı başarısız, başarılı olmak için bizden ne istiyorlar ? Başarısız olmaktan yıldım artık her mülakatta .
-
RE: 2018 YILI HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNLARINDAN HUKUK SINIFI SUBAY TEMİNİ
@antimülakat 25 Mart'ta yazılı sınavı var hocam ama hakkında pek bilgi yok .
-
@gigi Hocam hakkıyla giren varsa da istisnadır. Ben de hep torpili olan , bu kadar aşamayı geçmekle kpss puanı almakla yazılı sınav sözlü sınavla niye uğraşsın dedim , uğraşanın da yoktur dedim ama ne yazık ki hem torpili var hem uğraşıyor o torpil savaşını kazanırsa bir yerlere girebiliyor anca işte ,umut bırakmıyorlar insanda.
matu enuygunu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Merkez Bankası avukatı alımı 2019
@hegia-sophia, içinde söyledi: Merkez Bankası avukatı alımı 2019
Mail alan arkadaşlar puanlarınızı yazabilir misiniz kaça düştü merak ediyorum bir sonraki alımlarda yol gösterici olabilir
86,85 P1 Benim tabandayım , demek ki yine başvuru sayısı az değil
-
RE: Merkez Bankası avukatı alımı 2019
Kişilik , dikkat testlerinin nasıl etkisi oluyor başvuruya ? Kaç kişi başvurdu bir de acaba ..
-
RE: Kpss 2018/2 Merkezi Atama Avukat
Hocam 86,5 puanla son atama için ümitlenmeli miyim?
-
RE: 2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
@antimülakat hocam çok sağ olun sıralamaların düşme durumu olunca umut gidiyor ama teşekkürler gerçekten
-
RE: 2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
@Antimülakat hocam 86,5 hukuk merkezide ihtimal yok gibi değil mi?
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Geçenki sınavını geçememiştim ben iktisatım iyi olmadığından sorular gayet kolaydı ve seçmeliydi yani istediğinizi seçip anlatabiliyordunuz klasik sınavdı sabahki alan, öğleden sonra ingilizce vardı test şeklindeydi zorlamamışlardı onda da bu sene değiştirirlerse bilemem tabi başarılar ..
-
RE: Hukuk mezunlarına yeterlilik sınavı
@aliveli, içinde söyledi: Hukuk mezunlarına yeterlilik sınavı
Bakan inşallah yıllardır talep ettiğimiz bu sınavı hayata geçirir. Yalnız endişem yazılı veya test ağırlıklı sınavlar değilde mülakatlı olarak yapılması.
Son yıllarda savunmanın dolayısıyla direkt vatandaşın itibarı yerlerdeydi Bakan tarafından dile getirilen düzenlemeye ek olarak TBB de avukatlık sınavı yapmalı. Aksi takdirde yargının 3 ayağından biri tamamıyla kullanılamaz bir hale gelecek. Hak ararken mağdur olan sayısı artacak.Hocam mülakatın adil olacağını düşünebiliyor musunuz hakikaten ?
-
@gigi Hocam hakkıyla giren varsa da istisnadır. Ben de hep torpili olan , bu kadar aşamayı geçmekle kpss puanı almakla yazılı sınav sözlü sınavla niye uğraşsın dedim , uğraşanın da yoktur dedim ama ne yazık ki hem torpili var hem uğraşıyor o torpil savaşını kazanırsa bir yerlere girebiliyor anca işte ,umut bırakmıyorlar insanda.
-
Torpile dikkat etseniz yeterli olur .