Açıklamamı biraz daha açıyorum.
''400 500 kişi mülakata girecek,alınacak isimler zaten önceden belli!!! gibi iddalar asılsız.
Barajı geçen herkes mülakata girecek.Kısıtlama getiremiyorlar çünkü yönetmelikte böyle bir madde yok.Benim vurguladığım nokta biz boşuna mülakata kaldık,referansı olan 25 kişi belli zaten diyen trol hesapları dikkate almamanız.Adaylar mülakatta birçok parametre dikkate alınarak değerlendirilecek.

orhangencebay
@orhangencebay
orhangencebay tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bari 14 subattan sonra aciklayin. Kiza elendik demeyelim.
-
''BİLGİLENDİRME''
Daha önce belediye sorusuna itiraz edeceğimi buradan belirtmiştim.Gerekli açıklamaları yaparak bugün dilekçeyi Teftiş Kurulu Başkanlığına teslim ettim.Gitmişken kurum hakkında bilgi almak ve forumda yer alan iddiaların doğru olup olmadığını sormak adına bir müfettiş ile görüşmek istediğimi söyledim.İsteğim olumlu karşılandı.Gayet sıcakkanlı,tevazu sahibi bir başmüfettiş tüm sorularımın yanıtını verdi.Sizlerinde burada yazılanlara körü körüne inanmaktan imtina etmeniz adına şunu söyleyeceğim.Mülakat süreci ihtiyaçları karşılamak adına güvenlik soruşturmalarına bağlı olarak ilerleyecek.Kurumun mülakat sürecinin bilerek ve isteyerek uzatması gibi bir durum tamamen hayal ürünü.400 500 kişi mülakata girecek,alınacak isimler belli gibi iddalarda asılsız.25 kişinin alımı yapılırken birçok parametre etkili olacak.İyi forumlar.Not: Kurumun güvenliğinden,temizlik personeline,sekreterinden,büro personeline kadar çok sıcak kanlı.Bunu başvuru yaparkende hissetmişsinizdir.Ben gittiğimde bir kez daha takdir ettim.
-
1DAKİKANİ AYİR! MESAJ AT,ATTİR
Şikayet, öneri, mahkeme kararı, resmi yazı içeren bilgi ve belgeleri 0 532 540 0 590 nolu memurlar.net Whatsapp hattına da gönderebilirsiniz. Lütfen bu hattı soru sormak için kullanmayınız.
YAZİLACAK MESAJ
90 gündür 9. Promosyon SGK denetmen yrd. mülakat sonuçları açıklanmıyor. Memurlar.netin 8.promosyona 80.günde haber yaparak verdiği desteği kutluyoruz. Adaylar olarak desteğinizin etkili olacağına inaniyoruz. -
Listeleer koyktunmuuu?Bakanliktaymis koyktunmuuu?waaaaaow koyktunmu...
-
Tüm kurumlarda ki müfettişlerle özlük hakları aynı.Ancak mesleği öğrenme adına haliyle taşraya gidilebiliyor.Ankarada oturarak mesleği öğrenmemiz imkansızmış.
-
Bir süredir yazılıp çiziliyor. Konuyla ilgili konușuluyor. Bizede her gün soruluyor. Doğru mu değil mi? Değil desekte inanmiyorlar. Yok öyle bir șey desekte inanmiyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belkide haklilar. Eveet dogruuu. Babaaa oluyorummmmm. M. S. Bağlı
-
RE: Ak partiye oy veren gönüldaşlar söyleyin bakalım torpil ayarlıyor musunuz?
Kapat șu bașlığı muhittin abi. @paretowilfredo
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
70 kişilik alımla ilgöç uzmanı olan arkadaşıma muvafakat vermiyolar. Haberiniz olsun gireyim başka yere geçerim diyen arkadaşlar uzak dursun.60liraya kestane alın yiyin daha iyi.
orhangencebay tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
hakaret içermesi sebebiyle kaldırılmıştır.
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
Sgk teftis icin basvurusunu cekmeyenler.. Hala vaktiniz var. Baskan aciklama yapti. Telefonlara sarilin. Altta kalanlar icin Umut olun.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Sgk teftis icin basvurusunu cekmeyenler.. Hala vaktiniz var. Baskan aciklama yapti. Telefonlara sarilin. Altta kalanlar icin Umut olun.
-
RE: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
RE: Ak partiye oy veren gönüldaşlar söyleyin bakalım torpil ayarlıyor musunuz?
Kapat șu bașlığı muhittin abi. @paretowilfredo
-
Bir süredir yazılıp çiziliyor. Konuyla ilgili konușuluyor. Bizede her gün soruluyor. Doğru mu değil mi? Değil desekte inanmiyorlar. Yok öyle bir șey desekte inanmiyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belkide haklilar. Eveet dogruuu. Babaaa oluyorummmmm. M. S. Bağlı
-
RE: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@halukuckun Twitter uzerinden bilgi istenebilir. Baskan interaktif bir idareci.
-
cevat_tas Twitter uzerinden dile getirelim.Baskan interaktif bir idareci.