TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. yasar1905
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yasar1905

@yasar1905

0
    İtibar
    245
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yasar1905 Takip etme Takip Et

yasar1905 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)

İnsan kaynaklarını aradım. Bugun muhtamelen açıklanmıycak. Bu hafta içi açıklanıcak dedi. Tarih veremiyoruz dedi.

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yasar1905
    • RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)

Hergün açıklancak diye başlıyorum güne. Bugune açıklanmaz diye başlıyorum. İnşallah süpriz yaparlar

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yasar1905

@mills evet kardeşim maalesef

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yasar1905

Şimdi aradım salı demiştik ama bugune yetişmedi bu hafta içinde açıklanıcak ama gün veremiyorum dedi. Bugun açıklanmıycak yani dedim evet maalesef dedi.

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yasar1905

@ddguy ciddimisin! Dalgamı geçiyor bunlar artık bizle. Çocuk oyuncağına döndü.! S

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yasar1905

Yorumları bir okuyorum hevesleniyorum, bir okuyorum umutsuzluğa kapılıyorum. Şu sınav sonuçları bu haftada açıklanmazsa deli olcam en sonunda.

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yasar1905

İstanbul

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yasar1905

Maile cevap olarak ay sonunda açıklanıcak diye cevap atmışlar. Bugun açıklanmıycakmış

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yasar1905

Açıklansın artık ya 😞 yeminle rüyalara giriyor.

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yasar1905

@ddguy aynen hocam şubatta başlatıcsklar sanırım

DİĞER içinde yayımlandı
      Y
      yasar1905