@antimülakat benim de tercihim 657. icim hep daha rahat olur diye dusunuyorum. nerelerde daha zor ornegin havaalanlari gibi yerlerde mi.oyle bi ayrim yapilabilir mi.gelecek olan ilin ya da ilcenin zorlayacagini nerden anlayabilirim yani
mutlakz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@keciburcu tesettur diyince yardımcı oluyim dedim
ben daha gecen ay almistim Accorttan hem uzun ceketi hem de sık bi takim tavsiye ederim bakmani
mutlakz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Buro 78 i gorur mu acaba ? Risk almayıp (ya da alip
) yine muhafaza mi seceyim
@Antimülakat
-
RE: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Arkadaslar merhaba benim puanim 78 anladigim kadariyla yurt yonetim personeli buro pesonelinden daha statülü maas olarak da vs ..ama mülakatla alim yapacak.ben gumrugun mülakatından elendim simdi tekrar mülakat a girip elenmek istemiyorum ama buro personelinin alim sayisi digerinden daha az puan olarak ya sira gelmezse diye de dusunuyirum.sizce napmaliyim .
-
@antimülakat anladim.cok tesekkur ederim
peki içinde yukselme durumu nasil
-
@antimülakat benim de tercihim 657. icim hep daha rahat olur diye dusunuyorum. nerelerde daha zor ornegin havaalanlari gibi yerlerde mi.oyle bi ayrim yapilabilir mi.gelecek olan ilin ya da ilcenin zorlayacagini nerden anlayabilirim yani
-
@antimülakat hayirli aksamlar hocam gumrugun muhafaza memurlugu sınavına girdim ayni zamanda da halkin servis gorevlisi sonucunu bekliyorum.sizin tahmininize göre ikisininde aciklanma tarihi yakin olacak gibi.hayirlisiyla olumlu sonuc alirsam sizce hangisi tercih edilmeli.gumruk bana daha yakin geliyo ama kiz icin zor olur falan diyorlar.kafam karisik acikcasi
-
@ali1703 sanirim kocaeliyi secenler forumda degil
-
@umutlu-bekleyiş sizin mart sanirim ali arkadaşımız subat icin bahsediyo
-
@duyguuu37 evet ya mesela grup mülakatı beklemiyoduk.acikcasi ben cok gerildim iki kere mulakat a girecek olmaktan
-
@ali1703 ilk 8de ikinci gun 13de
-
@ali1703 benim de 18 19 u hocam saat kacta sizin