Ankara dışında tebligat eline geçen başka arkadaş var mı?
risc tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@2877226 Yok yapmazlar. rybiński nin dediği gibi, şehir dışından geliyorsanız 15 günlük yasal süre var.
-
KHK da maaşlar için üst sınır belirlenmiş. Söz konusu personele verilen tüm ücretlerin toplamı başbakanlık da ki aynı ünvanlı personele verilen ücreti geçemez diye. Ama alt sınır belirlenmemiş. Bir de sözleşme usülü ile maaş verildiği için kurum ben ... şu kadar maaş veriyorum deme ihtimali olabilir mi acaba?
-
Benim öğrenebildiklerim: Yemek var ama günlük 5,25TL ye, servis var Ankara nın her yerine o ücretsiz, lojman yok. Ocak gibi yani yeni bütçeyle başlatmaları muhtemelmiş, soruşturmaların bir kısmı bitmiş. Ben eve bağlıca tarafında bakıyorum ama tebligat gelince önce gidip kurumdan servis güzergahlarını öğreneceğim ona göre tutarım. Bilkent tarafında RTÜK e yürüme mesafesinde çamlık sitesi vs. var, evler eski, içleri kötü, kiraları ve özelikle aidatları yüksek. 1750+450=2200 istiyorlar. O yüzden bağlıca tarafı iyi gibi. Gelelim önemli konuya... maaş konusu
Özellikle şehir dışından geleceğim için benim için daha da önemli. İnsan kaynaklarına sorduğumda 3500 gibi bir şey dedi sizce doğru mudur? İnternet'te de 2700, 3200, 3500, 4100, 4300 gibi her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Başbakanlık uzman yrd. ocak maaşı 4530TL. 666 ile eşitlendi ise RTÜK de ki rakamın da bu olması gerekmez mi?