Arkadaşlara katılıyorum insan boşver dese bile asla boşveremiyor ben artık ailemden başka girdiğim sınavları kimseyle paylaşmıyorum çünkü ne oldu sınavın dedikleri zaman olmadı diyince senin nasıl zor bir sürecin içinde olduğunu bilmeden “yine mi olmadı ne gerizekalısın” bakışını boşveremiyorsun o bu neyse insan bu tarz insanlara o an sinirleniyor Kızııyor bir süre sonra boşveriyor ama sen üzülme diye sesini çıkartmayan her sınavda kapıda dua edip senden daha sabırsız seni bekleyen senin kendine güvendiğinden sana daha çok güvenen bak gör ben inanıyorum olucak diyen senden binbir umudu olan aileni boşveremiyorsun sadece üzülüyorsun ne diyeyim arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun Allah ailelerimize karşı bizi utandırmasın allah inşallah hepimizi ama bu iş ama başka iş güZel hayırlı kapılar açsın.
ceterisparibuss
@ceterisparibuss
ceterisparibuss tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Sen kokmayan gülü neyleyim,
Neyleyim sensiz baharı?
Sen doğmayan günü neyleyim,
Neyleyim sensiz ben dünyayı?Senin tenine değmeden gelen yağmuru istemem,
meltemi istemem.
Seni parlayacaksa parlasın yıldızlar,
Sana yanmayan yıldızı semalarda istemem.Bülbüller söyleyecekse seni söylesin,
Senden okumayan bülbül olsa dinlemem.Özlemim sen olacaksan yansın yüreğim,
Sılası sen olmayan gurbeti istemem, vatanı istemem.Bir ateş yakacaksa beni kalbimden,
Senin aşkının ateşi yaksın,
Senden gayrı başka bir aşkla kül olursa kalbim,
Bu kalbi istemem, ateşi istemem, koru istemem.Seni göremediğim vahalar bedevilerin olsun,
Ben senin çölünü isterim, suyu istemem.Sana çıkacaksa durmaz yürürüm,
Sonu sen çıkmayan yönü istemem, yolu istemem.Ben gönüllü bir köleyim, kulağımda küpem.
Kalbini fethedecekse geçerim bin sina’yı birden.Yoksa neyime?
Bu fethi istemem, Mısır’ı istemem, cihanı istemem.Ben Sultan Fatihim, önündeyim İstanbul’un.
Yakarım bu şehri yüzünde bir tebessüm için.Yoksa gül yüzünü güldürmeyen sultanlığı istemem, İstanbul’u istemem.
Ben bir garip yunusum, yazdığım sensin, yandığım sen.
Senden gayrı bir aşka ben kalemi istemem, kağıdı istemem.
Ben senin ümmetinim, sensin benim efendim.
Senden gayrı, senden başka efendi istemem, sevgili istemem, istemem…(Fatih Sultan Mehmed Han)
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Uzun süredir buralara girmiyordum şimdi yazılanları görünce kısa süre önce yaşadıklarım aklıma geldi iki buçuk aydır memur olduğuma ben bile hala inanamıyorum çok zor ve sancılı bi süreçten geçiyorsunuz arkadaşlar zaman yaşarken hiç geçmiyor gibi geliyor ama sabırdan ve ders çalışmaktan başka çare yok allah hepinizin yardımcısı olsun...
-
Yaşamak bu değil, bilirim İbrâhim. Fakat beklemek, insanın sırat köprüsü...
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Neden herkes devamlı çalışmayın diyor napalım peki ne önerirsiniz boş boş ya nasılsa Çalışsanda olmayacak diyip boş boş bekleyelim mi çalışalım desek çalışmayın.çalışmayalım desek geçen bi arkadaş torpil bulayım dedi onada denilmeyen kalmadı gerçekten ben bazen buradaki konuşulanları hiç anlamıyorum bir kaç kişinin söylediği şeyler dışında da aldırış etmemeye çalışıyorum torpili olan arkadaşlar mutlaka olacaktır ama artık İnan’ın torpil bulan arkadaşın da suçu yok çünkü burda öyle bir konuşuluyor ki torpil yoksa yoksun ne yapacak adam olmasa bile bulmaya çalışıyor çıkış yolu arıyor kendine suç onun mu sistemin mi yoksa devamlı bu torpili meşhur hale getiren bizler mi ben çalışıyorum çalışmaya devam ediyorum dediğim gibi Tüyo mülakat kitabından çalışıyorum evet herşeyi aklımda tutmam mümkün değil ama önemli olan şeylere daha ağırlık vermeye çalışıyorum olur yada olmaz bilmiyorum bildiğim tek şey bu ekmek benim nasibimse kimse onu elimden alamaz nasibime yazılmadıysada hiç bir torpil onu nasibe yazamaz hayırlı akşamlar iyi çalışmalar.
-
Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme.
Başka bir yar, başka bir dosta meylediyorsun, etme.Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı?
Hangi hasta gönüllüyü kastediyorsun, etme.Çalma bizi, bizden bizi, gitme o ellere doğru.
Çalınmış başkalarına nazar ediyorsun, etme.Ey ay, felek harab olmuş, altüst olmuş senin için...
Bizi öyle harab, öyle altüst ediyorsun, etme.Ey, makamı var ve yokun üzerinde olan kişi,
Sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun, etme.Sen yüz çevirecek olsan, ay kapkara olur gamdan.
Ayın da evini yıkmayı kastediyorsun, etme.Bizim dudağımız kurur sen kuruyacak olsan.
Gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun, etme.Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer;
Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun, etme.Ey, cennetin cehennemin elinde oldugu kişi,
Bize cenneti öyle cehennem ediyorsun, etme.Şekerliğinin içinde zehir zarar vermez bize,
O zehiri o şekerle sen bir ediyorsun, etme.Bizi sevindiriyorsun, huzurumuz kaçar öyle.
Huzurumu bozuyorsun, sen mahvediyorsun, etme.
Harama bulaşan gözüm, güzelliğinin hırsızı.
Ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun, etme.
İsyan et ey arkadaşım, söz söyleyecek an değil.
Aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun, etme.Mevlana Celaleddin Rumi
-
Arkadaşlar şu çabalarımız sonuçsuz kalmayacak inşallah bazen buradaki arkadaşlarımın çabasını görünce gerçekten hem üzülüyorum hem duygulanıyorum hem seviniyorum inşallah son çırpınışlarımız bunlar sesimizi duyan birileri var mutlaka allah tüm emek veren arkadaşlarımın Yardımcısı olsun
-
Neden azmin bu kadar süreksiz,
Sen mi yoksa davan mı yüreksiz ?Mehmet Akif Ersoy
-
RE: 2018 Guy Alımı
Arkadaslar birbirimizi kırıp bos yere tartışmaya gerek yok duyumda olur paylasilir dusuncrde paylasilir herkes stresli herkes yorgun ama insanlar kendi durumunda ki insanlarla konuşup birseyler paylastikca yalniz olmadığını gordukce bir nebzede olsa rahatlıyor birseylere tutunmak icin guc buluyor diye düşünüyorum allah hepimizin yardimcisi olsun onumuzde koskoca bir belirsizlik bu surece ilk başladığım da bir arkadasim iktisat bir okyanus cek kurek cekebildigin kadar demisti anliyorimki zor olan iktisat değil bu belirsizlikte küreği çeksende bir yere varamamakmis herkese sabir ve kolaylık diliyorum.
-
asıl zor olanın umudunu kaybedince umutsuzluk olduğunu anlarsın, sonunda olmayacağını bilsen bile tutunacağın en kuvvetli daldır umudun
ceterisparibuss tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Uzun süredir buralara girmiyordum şimdi yazılanları görünce kısa süre önce yaşadıklarım aklıma geldi iki buçuk aydır memur olduğuma ben bile hala inanamıyorum çok zor ve sancılı bi süreçten geçiyorsunuz arkadaşlar zaman yaşarken hiç geçmiyor gibi geliyor ama sabırdan ve ders çalışmaktan başka çare yok allah hepinizin yardımcısı olsun...
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@Depopersoneli orasını çok bilemiyorum beni dosyam geldiğinde emniyete gittim orda ilgili kişiye bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek diye sorduğumda bana güvenlik amaçlı mit ve savunma bakanlığına gideceğini bununda yine bi 15-20 gün sürebileceğini söyledi bu 3 kurumdan dosyaların hepsi kurumda toplandıktan sonra çağırılırsınız demişti
-
@kaldorhicks ben Emniyete sordum arkadaşım emniyetten çıktıktan sonra mit ve savunma bakanlığına gidiyormuş hem emniyet hem savunma bakanlığı ve mitten de dosyalar 3 ü beraber kuruma gidiyor diye bana söylediler bu da 15-20 günü bulur dediler emniyetten
-
Arkadaşlar mal bildiriminde “Para ve menkul değerin niteliği “ birde “Cinsine” ne yazıyoruz bilen varmı
-
Sabrın sonu gönül rahatlığıymış Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin bayramınız mübarek olsun mutlu bayramlar arkadaşlar
-
Rabbim bizede kazanmayı nasip etti şükürler olsun kazanan arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim kazanamayan arkadaşlar inşallah daha güzel işler size nasip olsun herkese başarılar
-
RE: KPSS A İçin En İyi Maliye Soru Bankası Önerileri
Arkadaşlar piyasadaki maliye soru bankaları hemen hemen aynı soruları barındırıyor ve sürekli aynı soruları çözmek kendini tatmin etmekten başka bir işe yaramaz biraz daha farklı soru içeriği ve biraz daha zor bir soru bankası istiyorsanız kesinlikle pegem optimus zordur evet çoğu soru bankasında göremediğiniz soruları görebilirsiniz ama emin olun artık maliye KPSS için çantada keklik değil sorular zorlaşıyor ve farklılaşıyor başarılar
-
RE: KPSS A İçin En İyi Maliye Soru Bankası Önerileri
@kebeye KPSS B yani gk-gy ve alan sınavına farklı şehirlerde girebilirsin ben ikamet ettiğim şehirde gy-gk ya girdim ancak KPSS A ikamet ettiğim ilde olmadığı için onada en yakın il olan İstanbul’da girmiştim