@meltem_90 aynen geçen bende sonuç listesi gördüm benim adımın karşısında '' BİR İHTİMAL '' yazıyordu
ricardo77 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@nilayfb banka yetkilerinden açıklama olmadı diye yazıyorlar ama umarım 10 ocak tarihine kadar sürmez, geçen seneye göre tahmin muhtemelen :)))
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Arkadaşlar az önce haber7 sitesinde halkbank sınav sonucu ile ilgili habere denk geldim. haber içinde '' sonuç tarihi net değil fakat ocak ayı içerisinde açıklanması ön görülüyor'' yazıyordu.
link: http ://www.haber7.com/egitim/haber/2510109-1295-halkbank-personel-alim-sinav-sonuclari-aciklandi-mi-tarihi -
@nilayfb aynen öyle dün yine bazı sitelerde haber vardı orada da ay sonu yazıyordu bugün yine halk bank sınav sonucu diye arama yaptım bu sefer ocak ayı içerisinde ön görülüyor yazıyor.. hayırlısı olsun..
-
SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANIR?
Halkbank tarafından gerçekleştirilen personel alım sınavına başvuruda bulunan adaylar, sınav sonuçlarının biran önce sonuçlandırılmasını talep ediyorlar. Banka yetkilerinden konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmezken sonuçların açıklanmasının 10 Ocağı bulabileceği belirtildi. Banka tarafından daha önceki dönemlerde gerçekleştirilen sınavların ortalama bir ay sonra açıklandığı bildirildi.
-
inşallah :)) onlarda bizim gibi tahmin peşinde belki editörde sınava girmiştir :))
ricardo77 tarafından gönderilen son iletiler
-
kazanan arkadaşlara tebrikler, benim gibi olumsuz olanlara da daha hayırlıları nasip olsun diyelim.
-
kazanan arkadaşlara tebrikler, benim gibi olumsuz olanlara da daha hayırlıları nasip olsun diyelim.
-
@meltem_90 aynen geçen bende sonuç listesi gördüm benim adımın karşısında '' BİR İHTİMAL '' yazıyordu
-
@yağmurgetiren henüz açıklanan birşey yok rahat olun.
-
@yasemen açıklanır gibi oldu ama sonra tekrar eskiye döndük şu an net birşey yok, yetkililerin bile kafası karışık anlaşılan. sözün özü açıklanan bir sonuç yok merakla beklemeye devam.
-
@officialsecret Al bendende o kadar zaten kafamız karışıktı iyice karıştı. paranoyak olduk resmen.
-
inşallah :)) onlarda bizim gibi tahmin peşinde belki editörde sınava girmiştir :))
-
@nilayfb banka yetkilerinden açıklama olmadı diye yazıyorlar ama umarım 10 ocak tarihine kadar sürmez, geçen seneye göre tahmin muhtemelen :)))
-
SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANIR?
Halkbank tarafından gerçekleştirilen personel alım sınavına başvuruda bulunan adaylar, sınav sonuçlarının biran önce sonuçlandırılmasını talep ediyorlar. Banka yetkilerinden konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmezken sonuçların açıklanmasının 10 Ocağı bulabileceği belirtildi. Banka tarafından daha önceki dönemlerde gerçekleştirilen sınavların ortalama bir ay sonra açıklandığı bildirildi.
-
Banka tarafından gerçekleştirilen yazılı sınavın üzerinden uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen sınav sonuçları açıklanmadı. Sınav sonuçlarının açıklanmamasında, söz konusu personel alım ilanına gösterilen yoğun ilgi olduğu tahmin ediliyor. Halkbank yetkilileri de konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmazken banka tarafından da bir duyuru yayımlanmadı.
Halkbank'ın bundan önceki senelerde gerçekleştirmiş olduğu yazılı sınavlarda göz önünde bulundurulduğunda sınav sonuçlarının açıklanmasının yaklaşık bir aylık süreyi bulabileceği tahmin ediliyor.
Halkbank tarafından konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılırsa siz ziyaretçilerimizle anlık olarak paylaşacağız.