Allah once eşeğini kaybettirir sonra buldurur. Dunden sonra suan öyle bir ruh halindeyim
lal tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Puanı 80 üstü olanlar nerede yaşamak istiyorlarsa ,gonullerinden neresi geçiyorsa orayı yazsınlar.
Şu SGK bekleyen arkadslarim,puanları hani çok yüksek olanlar ins en kısa sürede mulakatlariniz açıklanır.Derdiniz illa onumuzden eksilmekse eğer dert etmeyin sınavdan sonra feragat dilekçesiyle diger yedeğe kalan arkadaşlara destek olmuş olursunuz.Nasibi olan sınava girer -
Geçen yıl 73ler Hangi kafayla Bursa Antalya yazdıysa o kafa ve sanstan istiyorum
-
Dün ağlıyodük bugün gülüyoruz. GÜLÜŞLERİMİZ yarım kalmasin inş. Şu mübarek günün hürmetine emeklerimiz zayi olmasın
-
@guydemapusant evrak teslimi falan filan insan heyecanlaniyo ya .Biz de gelir mıyiz acaba bu aşamalara
-
Nasıl sıkıntılı bir yıla denk geldik biz böyle ya.Her aşaması ayrı bır ızdırap.
-
@ddguy sen şimdi uzuluyonda ,birde sınavı gecemeyenler kervanı da olacak daha.bu işler böyle maalesef.Döküle döküle yol alınıyor.Keske hepimizi alsalar
-
İlan gelmeden acaba sınava girebilir miyim telaşı sardı
Hep sıkıntı hep stres bizim isler
-
@Antimülakat inş gelip bi çay iceriz
Yakama kırmızı karanfil takacam -
İster kpss ister kurum olsun herkes yüksek puan alabilir.Önemli olan mulakat işte o da ne kadar adil yapılıyorsa. Biraz kaderci olmak lazım kimse kimsenin ekmeğini elinden almaz rızkını yemez.
lal tarafından gönderilen son iletiler
-
Maalesef benim olmamış.Baska bahara kaldık
-
Arkadaslar hepinize başarılar diliyorum.Allah yâr ve yardımcımız olsun...
-
@karakalpaklı bir tükenmişlik bir bıkkınlık. Aklım ders dışında her şeyle meşgul oluyor. Kendimi zorlamak ile mesgulum
-
Hafta bugun ,ins güzel haberler almış oluruz.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Help me!
Arkadaşlar,babamın bugün ki sorusu diyor ki ; Rapor alan işçinin maaş kesintisi olur mu , yoksa devlet bunu karşılıyor mu yoksa işveren mı karşılıyor.? Ben alelade devlet karşılar dedim.Doğru mu demişim yanlış mı demişim.
Biraz araştırdım işveren insiyatifindedir diyor ve ben bişey anlayamadım. -
@ddguy Senden de Rabbim razı olsun ,mülakat sonucunda adımızı görene kadar pes etmek yok.Sinava girmek belki bir adım ama hiçbirimizin garantisi yok.
-
@ddguy sen şimdi uzuluyonda ,birde sınavı gecemeyenler kervanı da olacak daha.bu işler böyle maalesef.Döküle döküle yol alınıyor.Keske hepimizi alsalar