@yeterkardesim çünkü merkez uzmanlık. Çünkü kazanıp kazanmadığımızı merak edyoruz. Çünkü beklenti içerisindeyken ders çalışamıyoruz. Çünkü SANANE ?
futureguy
@futureguy
futureguy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaşlar merhaba, az önce İK yı aradım. Nisan başı için, "hepsi söylenti biz kimseye tarih veremeyiz" dediler. Ne zaman sorusuna da siteyi takip edin dediler.
-
2 şarkı paylaşıldı altı üstü. Olay çıkarmaya yer arıyorsunuz. Gerginlikten besleniyorsunuz resmen.
-
Bugün ik ya güvenlik soruşturması yüzünden mi süreç uzuyor diye sorduğumda, "güvenlik soruşturmasını kamu kurumları yapıyor, biz anonim şirketiz. Güvenlik soruşturması yapmıyoruz" şeklinde cevap aldım.
-
Arkadaşlar dün sisteme girdikleri bir gerçek, bunu en kötü yarına yetiştirme olarak algılayabiliriz değil mi ? Sonuçta salı ya da çarşamba açıklayacak olsalar, bu işle ctesi uğraşmazlardı diye düşünüyorum.
-
Kar payı sorusu neden tartışılıyor anlamıyorum. Zaten bariz iki şık vardı biri kar payı ödenmesi diğeri dağıtımı e banka kasa yok ödeme yok. Direk kar dağıtımı.
-
Böyle ortaya bir şey atıp sonra açıklama yapmadan kaybolan insanlar (?) cidden amacınız ne vallahi anlamıyorum. Adam gibi duyumun varsa şurdan duydum der paylaşırsın. Açıklamayacağın duyumu paylaşma kardeşim zevk mi alıyorsun ?
-
Adam doları mı düşürsün, devlet büyüklerini mi ağırlasın, koskoca ekonomiyi mi yönetsin, bir de bizim listelerle mi meşgul ediyorlar adamı. Oldu olacak, soruları da bakan beye hazırlatsınlar.
-
Beklerken derse de bakılmıyor. İnşallah yarına kalmaz
futureguy tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@antoniogramsci hocam mail gelmeden nasıl rapor aldınız ? Ekstra bir tektik isterlerse ne yapacaksınız ?
-
@antoniogramsci siz katılımda mısınız ?
-
Ziraat katılım için henüz mail gelmedi. Bugün gelir mi acaba ?
-
Arananlar katılım mı idari mi ?
-
Geçen sene kaç gün sonra açıklanmış, bilgisi olan var mı ?
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar iibf kotası kalktı. Ancak bunu iibfden alınmayacak şekilde söyleyenler var. Bu konuda net bir bilgisi olan var mı ? Kesin iibfden alınacak mı ? Kutluay Hocayada sordumncevap vermedi
-
Evet katılım için buyrun arkqdaşlar.
https://chat.whatsapp.com/2WXiIsZ0zsV9R0mMlWPeuj -
@ymerecak size güveniyorum hocam
whatsapp grubuna da yazmıştınız zaten
-
@pmprofx birisi yazmıştı buraya. Gm den arkadaşı söylemiş. 1-10 kasım arası mülakat tarihleri diye.
-
1 kasım söylentisi doğruysa bu hafta açıklanması gerekmiyor mu ? 3 hafta var