Umarim dediginiz gibidir. Yakında belli olur zaten
hi35 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
hi35 tarafından gönderilen son iletiler
-
Güvenlik soruşturmasında problem çıkıp komisyon kararı bekleyen varmı ozelden yazabilirmi?
-
Umarim dediginiz gibidir. Yakında belli olur zaten
-
Buyuk iller için birşey diyemem ama küçük iller icin bu durum geçerli olma ihtimali yüksek. O komisyondanda olumsuz birşey çıkacağını sanmıyorum dedi sorduğum kişi. Artık rahatlamak için mi dedi onu anlamadim.
-
Holywind. Ben bi tahminde bulunmadım öğrendiğim bilgiyi paylaştım. Boyle bi durum var yani sorduğunda dosya gelmemiş diyorlar ama üzerine düştüm öğrendim ki dosyalar gelmiş komisyonun toplantısı bekleniyor komisyon karar verecekmiş. Net kesin birşey var güvenlik soruşturması problemolan kişileriçin komisyon karar verecek. Bu komisyon ise başlamak için olusturulan komisyondan farklı.
-
Il söylemeyeyim arkadaşları tedirgin etmeyeyim ama zaten çoğu ilde cagirilmayanlar için aynı durumu vardır. Bir kısmı çağrılıp bir kısmı cagirrilmayanlar iller için
-
birşey sormak istiyorum. kuruma gelen dosyalardan bazıları ayrılarak komisyon karar vermesi için bekletiliyormuş acaba güvenlik soruşturmasında bir problem çıkan dosyalaramı böyle birşey yapıyolar.(yani dosyalar toplu gelmiş fakat aralarından bi kaç dosya yı ayırıp bekletiyolarmış böyle birşey olabilirmi?)