Mülakatlar bölge koordinatörlüklerinde yapılacak, at fava bekle.
banker tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
RE: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
@falanfilan İşte o kısım biraz karışık. Çünkü uzman yardımcısı genellikle pazarlama ağırlıklı oluyor. Kredi ver, kart sat, otomatik ödeme al, gecikenleri ara, bes sat, sigorta yap vs vs.
Burada önemli olan bankanın bu alımdaki politikası. Pazarlama ağırlıklı bir alım düşünülüyorsa işiniz zor. Size soracaklar zaten pazarlama konusundaki fikirlerinizi, hatta şu çok klasik olan bana bu ürünü nasıl satarsın sorusunu bile sorabilirler. Burada pazarlama ile ilginiz olmadığını söylemenizi önermem. Siz yine pazarlama işini de istediğinizi belirtip muhasebe ve mali işlerle alakalı özel bir ilginiz olduğunuzu açıkça söylerseniz düşünebilirler. Ama bu dediğim şeyler ancak pazarlama ağırlıklı bir alım söz konusu değilse geçerli bence.
Benim önerim pazarlama da olsa işe girip daha sonra bu bölümlere geçme isteğinizi belirtmeniz. Çünkü bu durumda hem daha çok insanla iletişim kurabileceksiniz hem de buradaki işleyişi yakından görmüş olacaksınız.
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim, umarım en yakın zamanda aramızda olursunuz
Gümüşhane ve Trabzon yazmış olanlar bana ulaşabilir mi?
-
RE: 2017 Halkbank Sinavi Teftiş Kurulu Mülakatlari
@arzuguler Müfettişlik iç kontrolörlüğe, iç kontrolörlük uzmanlığa, uzmanlık da servis görevlisine sonra hepsi servis görevlisine
banker tarafından gönderilen son iletiler
-
@jois06 Eğitimin son günü açıklanıyor şubeler. Yani mesela Ankara diye seviniyorsun sonra Nallıhan'a falan düşebiliyorsun. Şans mı diyeyim başka bir şey mi diyeyim bilmiyorum artık.
-
@essra23 Daha dur cuma eğitim bitecek görev yerleriniz açıklanacak ve pazartesi iş başı yapacaksınız
Mülakatlar bölgede olursa çok problem olmaz da İstanbul'da olursa bu konu sorun oluyor işte.
-
Mülakatlar bölge koordinatörlüklerinde yapılacak, at fava bekle.
-
Mülakatta bakacakları alan bilginiz değil arkadaşlar. O yüzden çok kasmayın.
Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz, duruşunuz ve anlama kabiliyetinizdir.
Karşınıza gelip de hiçbir şey demeden bankamatik kartını uzatıp gözünüzün içine 20 saniye falan bakan insanın işleminin ne olduğunu anlamanız gerekecek çünkü.
-
@falanfilan İşte o kısım biraz karışık. Çünkü uzman yardımcısı genellikle pazarlama ağırlıklı oluyor. Kredi ver, kart sat, otomatik ödeme al, gecikenleri ara, bes sat, sigorta yap vs vs.
Burada önemli olan bankanın bu alımdaki politikası. Pazarlama ağırlıklı bir alım düşünülüyorsa işiniz zor. Size soracaklar zaten pazarlama konusundaki fikirlerinizi, hatta şu çok klasik olan bana bu ürünü nasıl satarsın sorusunu bile sorabilirler. Burada pazarlama ile ilginiz olmadığını söylemenizi önermem. Siz yine pazarlama işini de istediğinizi belirtip muhasebe ve mali işlerle alakalı özel bir ilginiz olduğunuzu açıkça söylerseniz düşünebilirler. Ama bu dediğim şeyler ancak pazarlama ağırlıklı bir alım söz konusu değilse geçerli bence.
Benim önerim pazarlama da olsa işe girip daha sonra bu bölümlere geçme isteğinizi belirtmeniz. Çünkü bu durumda hem daha çok insanla iletişim kurabileceksiniz hem de buradaki işleyişi yakından görmüş olacaksınız.
-
@falanfilan Zaten onlar seni pazarlamaya uygun görmezlerse pazarlama dışı birim önerilerini sunarlar.
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@marjinalfaydali Mülakattan önce aldırırsan ve mülakatı kazanamazsan orada mı kalacak ikametin?
-
RE: 2017 Halkbank Sinavi Teftiş Kurulu Mülakatlari
@arzuguler Müfettişlik iç kontrolörlüğe, iç kontrolörlük uzmanlığa, uzmanlık da servis görevlisine sonra hepsi servis görevlisine