@falanfilan teşekkür ederim hocam bakalım hayat neler getirecek hepimiz için hayırlısı olur inşallah
elettronicainge
@elettronicainge
elettronicainge tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
elettronicainge tarafından gönderilen son iletiler
-
@falanfilan teşekkür ederim hocam bakalım hayat neler getirecek hepimiz için hayırlısı olur inşallah
-
@falanfilan tabiki mülakatıda kazanıp kazanmayacağım belli değil sanırım ilk yazımı biraz yalnış ifade ettim.
-
Merhaba arkadaşlar kararsız kaldığım bir durum var. Sizin görüşlerinize almak istiyorum. Dün bt uzman yardımcılığı sınavını kazandığımı öğrendim. Elektronik mühendisiyim. 15 gün önce bir firmada işe başladım mulakata kalamam diye. Firma %50 İtalya ortaklı bir firma ve bende üniversitedeyken yaklaşık 1 sene İtalya da yaşadım ve patronumun baya ilgisini çekti. Hatta patronla italyanca bile konuştuk :)) ve beni İtalya daki firmaya gönderme ihtimali var Yaşadığım şehir küçük bir yer ve masrafım fazla olmuyor tabi maaşta düşük biraz özel sektör olmasından dolayı. Sizce İstanbul 'a taşınıp Halk bankasında çalışmak mantıklı mıdır. Daha iyi maaş ama İstanbul!!!. Özellikle mühendis arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.