@okunoku soruları çalarak
oguzidane tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
doğmamış çocuğa don biçmeye de başlamışız tebrik ediyorum.
-
RE: 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
kafayı yedim neler geliyo aklıma. evde çürüyorum ya wala. bütün ev işlerini ben yapıom. geçen perde asıyodum. karşı apartmandaki kadın kızına beni gösterdi. beni istemeye gelecekler yakında.. neyse bulaşık makinasını boşaltmam lazım hadi görüüşürz
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
75 e Mardin Şırnak gelir dedim, dünya kadar adam mantıklı ben de yazacam diye mesaj attı. Ben mardinle Şırnak a adamları doldurdum rahatça diğer yerleri yazabiliriz
-
şu forumda bişey yazmışlar mı ilan geliyo diye harcadığım zamanı ders çalışarak harcasaydım sanırım şuan mesaimin bitmesini bekliyordum
-
RE: KPSS Başvuru Ücreti Rezaleti
Soru başı 1 lira veriyoz. isaretlemeden mi geçelim. Her soru atladığımda, 1 lira daha gitti diyecem sınavda
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
paylaştım diye dünya kadar adam eksi verdiler bana ya. eski almak değil mesele. vala inanamadım tek derdimiz ilan olmuş. böyle büyük bi tehdit içeren mesajı burda paylaştım ve resmen pişman oldum. üzüldüm ya böyle zihniyetsiz iş arkadaşlarım olma ihtimalinin olmasına
eksileyin beniiiiiiii daha çok eksi istiyoruuumm
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
abi yanlış anlamayın da, özelden yazma seçeneği de var bu sitede. şurda ikili muhabbetlerinizi bırakın artık. İlanlarla ilgili bişey yazılmış mı diye iki saat alakasız yazı okuyoruz. art niyetli söylemiyorum ama forum biraz daha tertipli düzenli kullanılmalı
-
Abi yapacağımız adam belli. @hasandogan . Cumhurbaşkanı özel kalem müdürü. adam sürekli yanında ve twitter ı takip eden birisi. Direk iletecek kişi diyebilirim. Ve çok duyarlı birisi. Iibf ilan bekliyor. Maliye Bakanlığı hiç alım yapmadı diye direk konuya giren cümleler yazalım.
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
abi adamlar ekran görüntüsü almış atmış hala fotoğraftan şüphelenen var. kaç kişi paylaştı, face'te de var. bugün olmadı artık yarın görecez sonuçlarımızı. niye bugün hala göremedik onu da anlamadım
oguzidane tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Ooo berat reis. Her türlü sağlam atamalar gelecek. Naci zaten yapmıyodu. Her türlü daha iyi olur. Bunun kötüsü olmaz
-
Bence asıl mesele, 'hangi kurum ne zaman ve kaç kişi alım yapacak' bunun kpss'den önce açıklanması lazım. Hep bir ilanlik uğraşıyoruz. Puanımızı alınca neyin ne olduğunu bilmemiz lazım. Ama yok her sene aynı çaresizliği yaşayacaz illa.
Kim ilgileniyor abi şu düzeni kim değiştirebilirse ona yazalım. -
Herkesin haberi var alım yapilmadigindan. Sakin sakin dersinizi çalışın. Sesleri çıkmıyo atama yapmasak da olur demeyecekler. Deselerdi zaten bu güne kadar ikinci ilan gelirdi.
-
Hasan doğan CB özel kalem müdürü en mantıklısı. Kısa ve öz iibf atama yapılmadı tarzı yazmaya devam
-
Bırakın kendinizi yormayın. Kimse sallamıyor. Her sene aynı etkinlik düzenleyelim şunu bunu yapalım. Ama boş. Ilan kafasına göre geliyo. Ve burda hiç bişeye destek vermeyip evinde sessizce ders çalışan insanlar kazanıyor.
Yani ben yıldım benden bu kadar, sessizce derse başlıyorum, üzgünüm -
Abi yapacağımız adam belli. @hasandogan . Cumhurbaşkanı özel kalem müdürü. adam sürekli yanında ve twitter ı takip eden birisi. Direk iletecek kişi diyebilirim. Ve çok duyarlı birisi. Iibf ilan bekliyor. Maliye Bakanlığı hiç alım yapmadı diye direk konuya giren cümleler yazalım.
-
İlan gelecek mi sorusundan daha önemlisi, artık ilan ne zaman gelecek kaç kişi gelecek ona göre bekleyelim ona göre puanımızla bişey olur mu olmaz mı bilelim. bunu sormalıyız.
ikincisi : şans eseri şehir seçerek değil , sıralamamıza göre girmek istiyoruz. -
doğmamış çocuğa don biçmeye de başlamışız tebrik ediyorum.
-
Bakın öylesine demiyorum. @hasandogan var twitter da. RTE'nın özel kalem müdürü ve her zaman cumhurbaşkanının yanında. Twitter i da takip ediyor. Ve durumun ciddiyetini anlarsa direk iletir. Ne diyosunuz?