çok şükür benim de olumlu sonuçlandı.kpss defterini allahın izniyle kazasız belasız kapatmış bulunuyorum.kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim.kazanamayan arkadaşlar ise sakın ha umutsuzluğa düşmesin günün erken saatlerinde halkbank sonuçları açıklandı ve başarısız yazısını görünce gün boyunca üzerimde bir burukluk vardı.akşam saatlerinde ise bu mutlu haberi aldım..bir kapıyı kapatan allah daha iyisini daha hayırlısını açıyor.yılmadan usanmadan mücadeleye devam!
Efe Kızıklı
@Efe Kızıklı
Efe Kızıklı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCILIĞI ALIM İLANI
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
Benimde süreç en başından sonuna kadar gayet iyi geçmesine rağmen sonuç olumsuz oldu.Nedenini malesef bilemiyorum aynı durumda olan dostlarıma biraz moral olsun diye yazayım dedim.Yanlız değilsiniz kardeşlerim..
-
Giriş (Sözlü) sınavının günü, saati ve yeri 05 Aralık 2016
tarihinden itibaren Bakanlığımız www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesinde ilan edilerek ve
ayrıca İş Talep Formunda belirttikleri yazışma adreslerine tebligat yapılarak bildirilecektir.Bu duyuruyla beraber değişiklikten bahsederler sanırım. -
@paretowilfredo hocam bir el atsan buraya yok mu yakın tarihli bir duyum?
-
siz niye üstünüze aldınız ki duyumculara benim lafım
-
şubata sarkmasa iyiydi
-
Evrak teslimi sırasında bir kaç kişiye sormuştum bu durumu,tahmini olarak nisan ayını bulacağını söylediler.
-
@pozitifdissallik herhangi bir belge verilmedi.Bugün bakanlığın sitesinde şöyle bir duyuru paylaşılmış https://www.icisleri.gov.tr/rehberlik-ve-denetim-islemleri-hizmet-ici-egitimi-semineri Dernekler Daire Başkanlığının hizmet içi semineriyle ilgili 27-30 Mart tarihleri arasında gerçekleşecekmiş.Bizim başlama tarihimizin nisan ayına sarkabileceğine işaret olabilir..
-
söylemler iyi niyetli bile olsa bu kadar kesin bir dille konuşmak hem söyleyene hem de burda sonuç bekleyenlere zarar veriyor. YAPMAYIN.
Efe Kızıklı tarafından gönderilen son iletiler
-
@pozitifdissallik Tebligatlar dün postaya verildi. Ankara dışındaysan eline geçmesi bir kaç günü bulabilir. Yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi tebligat eline ulaşmadan da uygun olduğun bir zamanda başlayabilirsin. Ben de farklı şehirden geliyorum o yüzden pazartesi başlamayı düşünüyorum.
-
@pozitifdissallik herhangi bir belge verilmedi.Bugün bakanlığın sitesinde şöyle bir duyuru paylaşılmış https://www.icisleri.gov.tr/rehberlik-ve-denetim-islemleri-hizmet-ici-egitimi-semineri Dernekler Daire Başkanlığının hizmet içi semineriyle ilgili 27-30 Mart tarihleri arasında gerçekleşecekmiş.Bizim başlama tarihimizin nisan ayına sarkabileceğine işaret olabilir..
-
Evrak teslimi sırasında bir kaç kişiye sormuştum bu durumu,tahmini olarak nisan ayını bulacağını söylediler.
-
@Mimar kurumu çok istiyodum o yüzden mülakat için ciddi bir hazırlık süreci geçirdim.çok şükür mülakat da beklediğimden iyi geçti.dışarı çıktığımda yakın çevreme liyakat temelli bir alım olursa yüksek ihtimalle seçileceğimi söyledim, ki öyle de oldu.referans durumu başvuru esnasında forma yazdığım öğretim görevlileri dışında yoktu.
-
çok şükür benim de olumlu sonuçlandı.kpss defterini allahın izniyle kazasız belasız kapatmış bulunuyorum.kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim.kazanamayan arkadaşlar ise sakın ha umutsuzluğa düşmesin günün erken saatlerinde halkbank sonuçları açıklandı ve başarısız yazısını görünce gün boyunca üzerimde bir burukluk vardı.akşam saatlerinde ise bu mutlu haberi aldım..bir kapıyı kapatan allah daha iyisini daha hayırlısını açıyor.yılmadan usanmadan mücadeleye devam!
-
Benimde süreç en başından sonuna kadar gayet iyi geçmesine rağmen sonuç olumsuz oldu.Nedenini malesef bilemiyorum aynı durumda olan dostlarıma biraz moral olsun diye yazayım dedim.Yanlız değilsiniz kardeşlerim..
-
siz niye üstünüze aldınız ki duyumculara benim lafım
-
söylemler iyi niyetli bile olsa bu kadar kesin bir dille konuşmak hem söyleyene hem de burda sonuç bekleyenlere zarar veriyor. YAPMAYIN.
-
@paretowilfredo hocam bir el atsan buraya yok mu yakın tarihli bir duyum?
-
şubata sarkmasa iyiydi