Arkadaşlar hayırlı akşamlar dilerim herkese malum ziraat bankası yaklaşık dört yıldır kendi bünyesinde bir alım gerçekleştirmedi en son 2014 de alım yapmıştı bilgisi ya da bir duyumu olan var mı bu konuda 2018 yılı içinde alım yapacağına dair acaba? Şimdiden teşekkür ediyorum iyi akşamlar..
bahar0516 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@marjinalfaydali inşallah hocam 2018 yılında iyi bir alım gerçekleşir çok sağolun bu arada..
bahar0516 tarafından gönderilen son iletiler
-
@marjinalfaydali inşallah hocam 2018 yılında iyi bir alım gerçekleşir çok sağolun bu arada..
-
@marjinalfaydali evet hocam cok uzun zaman oldu genelde alımlar en fazla 2-3 yılda bir gerçekleştiriliyor fakat ziraatın bu kez cok uzun sürdü bu halkbank alımı içinde ilana cıkmadan 2-3 ay önceden alım yapılacak denildi forumlarda falan ve ekimde ilana cıktı inşallah ziraat içinde denilen gerçekleşir bende bilgisi veya duyumu olan varsa fikir almak istedim hocam
-
Arkadaşlar hayırlı akşamlar dilerim herkese malum ziraat bankası yaklaşık dört yıldır kendi bünyesinde bir alım gerçekleştirmedi en son 2014 de alım yapmıştı bilgisi ya da bir duyumu olan var mı bu konuda 2018 yılı içinde alım yapacağına dair acaba? Şimdiden teşekkür ediyorum iyi akşamlar..