tavsiyeleriniz için tesekkurler.. şimdi oturdum kafayı bi toparladım kaynakları önüme koydum ve kararımı verdim, iktisat dersinden başlıyorum.. konu+soru ilerleyeceğim, ikt bitince diğer bir derse geçince haftada bir deneme ikt çözüp unutma olayını engellemeye çalışacağım.. şimdilik düşüncelerim bunlar bakalım süreç nasıl olacak, ama şu bir gerçek ki işten geldikten sonra o mvsanın başına oturmak tam bir eziyet.. ama "no pain no gain"
herkese kolaylıklar....
akinfeeva tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
akinfeeva tarafından gönderilen son iletiler
-
tavsiyeleriniz için tesekkurler.. şimdi oturdum kafayı bi toparladım kaynakları önüme koydum ve kararımı verdim, iktisat dersinden başlıyorum.. konu+soru ilerleyeceğim, ikt bitince diğer bir derse geçince haftada bir deneme ikt çözüp unutma olayını engellemeye çalışacağım.. şimdilik düşüncelerim bunlar bakalım süreç nasıl olacak, ama şu bir gerçek ki işten geldikten sonra o mvsanın başına oturmak tam bir eziyet.. ama "no pain no gain"
herkese kolaylıklar.... -
@kilici sınava daha önce 2 kere girdim ama "sadece katılma amaçlı" yani ilk defa bu sene hazırlanacağım desem daha doğru olur..
-
merhabalar, bazı sebeplerden dolayı çalışmaya yeni başlamak durumunda kaldım, iş ve sınav hazırlığı kolay değil.. önümde hala zaman olduğunu düğşünüyorum a grubu için.. sizce 4 büyük dersten( hukuk, maliye, muhasebe ve iktisat) sıralama da öncelik vememiz ders hangisidir...
hukuku sona at unutulur diyenler var lakin en sevdiğim ders hukuk 1. sıraya koymak istiyorum.. hukuk-maliye-iktisat-muhasebe gibi bir sıralama yapmak istiyorum, ikt-muh değişebilirde sorun değil...
ikt öne almama sebebim, eğer hemen başlarsam ki nefret ettiğim bir ders, soğur bırakırım korkusu! Varsa kaynak öneriniz ikt den alırım da elimde y.bilgili var şuan...
tecrübeli arkadasların tasiyelerini bekliyorum, bu hafta başlangıcı vermem lazım artık...