@buhara açığa alma veya ihraç durumu olmadı çok şükür görevime devam ediyorum, dediğiniz gibi mülakat ve yazılı sınav öncesi kardeşimin soruşturulduğunu söyleyenler oldu sizin söylediğiniz gibi, ilginiz için çok teşekkür ederim
turgay58 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
turgay58 tarafından gönderilen son iletiler
-
@hgrotius fetö soruşturması dahil midir acaba ? Burada hala işim başındayım açığa alma ihraç olma olmadı yani
-
@antimülakat hocam sizin fikrinizi almak isterim; ben adalet bakanlığında çalışıyorum malum olaydan dolayı hakkımda 15 ay önce soruşturma açıldı hala ne dava açıldı ne de takipsizlik kararı verildi bu arada ne açığa alındım ne de ihraç oldum, sorum şu kardeşim emniyetin açtığı bekçilik sınavlarını kazandı asil olarak. Benim durumum onun güvenlik soruşturmasını olumsuz etkiler mi ?
-
@buhara açığa alma veya ihraç durumu olmadı çok şükür görevime devam ediyorum, dediğiniz gibi mülakat ve yazılı sınav öncesi kardeşimin soruşturulduğunu söyleyenler oldu sizin söylediğiniz gibi, ilginiz için çok teşekkür ederim
-
Benim bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim; ben adalet bakanlığında görev yapıyorum hakkımda malum davadan dolayı 15 ay önce bir soruşturma açıldı ama hala herhangi bir dava açılma durumu olmadı ve görevime devam ediyorum ihraç olmadım kardeşim Emniyetin açtığı bekçilik sınavlarında asil olarak kazandı benim durumum onun güvenlik soruşturmasını etkiler mi acaba cevaplarsanız sevinirim