Haftalardir az kaldi:) denicek tek laf bu isin boyle uzamasinda bir ihmal varsa ahim uzerine olsun kim sebep oluyorsa. Bilmem kacinci gundeyiz artik saymayida biraktim hala daha utanmadan bekletiyorlar. 1000 kisi burdan olumsuz sonuc alicak bukadar bekleyisin sonunda olumsuz sonuc insani perisan eder ben suan olumsuz sonuclanmasini dusunemiyorum bile kendi adima. Ama hala daha kimsenin umurunda degil tum yasanilanlar beklemeye devam kazansamda kaybetsemde yok yere bukadar zamanimizi calan kisilere hakkim helal degildir.
keynes56 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Ben verdim dilekceyi artik kurum isleme sokar bu arada zannimca bugun aciklanmaz listeler cunku haftaya birdaha arayin dedi. Bilginiz olsun bekleyenler icin
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Ben boyle bir bakanlik gormedim arkadas birde ÇALISMA bakanligi. İnsanlari boyle sebepsizce bekletip bu psikolojilere sokanlar hakkim helal degildir size yaziklar olsun. Yapacaginiz sinavda yerin dibine batsin. Bir iside tam yapin 400 kagidi okumak ne kadar zor olabilir harf harfmi inceliyorsunuz amac ne yani bekletmekten zevkmi aliniyor. Butun kurumlar anlasmis sanki birde
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo. Hocam yokmu bir haber hala sizden hayirli bir haber bekliyoruz.
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Ulan insallah kazanan herkes iyi bir yere giderde sunlarin mulakatina girmez lanet gitsin su bakanliga nebicim bir seymis arkadas.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@adaykaymakam Noldu sana gore bu hafta kesindi kardes
-
@captainblack Iste bilgi kirliliginden baska bir sey degilsiniz. Diyorum ya bilgi kirliligi yapmayin diye. Kendi duyumunuza zit bir duyumu savunuyorsunuz. Hadi duyum aliyor insan bari cuma kesin iddali iddali konusmaya gerek yok kac defa kesin dedi bazilari hic birindende bir sey cikmadi. Bizim duygularimizla oynayip beklenti icine sokanlari savunup sonra birde dalga gecer gibi konusamazsin sen duyumu fos cikmis arkadasin gelip mahcup olmasi gerekirken hala konusuyorsunuz.
-
@selmanersoy Hocam eminmisin bak sonra patlamiyalim bekliyelimmi ciddi ciddi
-
@kaymakamadaylıgı Hocam sarj bitiyor kac dakikaya gelir saat olmaz demi
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@paca08 anladim hocam tesekkurler. Yani bu gk gy bildigimiz turkce matematik tarih cografya oylemi.
keynes56 tarafından gönderilen son iletiler
-
Ben verdim dilekceyi artik kurum isleme sokar bu arada zannimca bugun aciklanmaz listeler cunku haftaya birdaha arayin dedi. Bilginiz olsun bekleyenler icin
-
@safitürk69 Nasil cekebiliriz kardesim
-
@kaymakamadaylıgı Hocam sarj bitiyor kac dakikaya gelir saat olmaz demi
-
@kuzeyinkızı Kardesim kasi bol bol coz konu anlatimda benim icin anayasa ve idare kismi icin kpss kitabi yeterli oldu sadece mahalli idareler yeteriszdi. Iktisat felan zaten yuksel bilgili. Aslinda eger kpss hedefin varsa otur kpss ye. Odaklan kpssyi cok iyi halledersen kaymakamlik kazanmak hic bir sey degil. Ben son hafta asildim sadece baska sinavlarim oldugu icin cok bakamadim son siralardanda olsa girebildim 400 un icine.
-
@KaymakamAdaylıgı. Hocam bir sey yaz 5 ten once gelmiycekse bir sinav ucreti yatirip sinava girecem
5 ten once aciklancaksa bekliyim ona gore
-
@tibeout Ee dostum dogruduru soruyordu yalniz
-
@paca08. Kardes bence sen hepsini yayinla oyle buluruz sonr soruyuda
-
@paca08 Kardes topladinizmi hepsini bi yazin topladysaniz
-
Bunaltmayin da adami. Hepsi trollmus iste tokatmi atmak lazim kendinize gelmeniz icin
-
Boyle trolluk yapanlarida Allaha havale ediyorum. Rabbim karsiligini en guzel sekliyle verir. Baskada bir sey demiyorum