19 Şubat günü mülakata gelen kapalı bir bayan vardı. Ailesiyle gelmiş. Önce kardeşi takım elbisemin üstüne oturdu. Ben aval aval bakarken kardeşini uyarsın diye kendiside valizimi ayağıyla ite ite ulu ortaya sürükledi. Sonra bekleme salonunda 20 Şubat günü bağıra bağıra telefonla konuşan saygısız andavala iki çift lafım var; Sana o görgüyü verene yazık. İnşallah bu yazıyı okuyorsundur ve umarım elenirsin. Seninle aynı havayı solumaktan tiksiniyorum. Aynı ülkede yaşayıp senin gibi bir görgüsüzle aynı mülakata girdiğim için üzülüyorum.
Aspirin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Saat tahmini : 18.00
Sayfa tahmini : 311
Kazanma tahmini : 1.80
Kaybetme tahmini : 1.05
Delirme tahmini : 1.01
:'') -
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar 3 senedir bu sistemin içerisindeyim. İlk defa 'GUY' için ili kazanabildim. Bizi atanmış gibi sevindiren veya üzen bu sisteme lütfen canınızı sıkmayın. 2000 lira stres içinde çalışacağımız Halkbank bile siyasi referans yarıştırıyor. O yüzden daha yazılısı,mülakatı derken yakında sporu da eklerler. Moralinizi bozmayın veya deli gibi sevinmeyin. Bizim psikolojimizi bozdular. Allah'ın da bir adaleti var; herkes verdiği emeği alır çaldığı emeği öder.
-
@jois06 2017 atamalarında 2 arkadaşım uzman yardımcılığı 1 arkadaşım servis görevlisi kadrosuna atandı. Maaş sistemi çok karışık ve herkesin farklı maaşı var dediler. ( Çok büyük miktarlar fark etmese dahi bulunduğun ile, şubenin yoğunluğuna veya çalıştığın pozisyona göre) İçeride ikili sistem varmış ben bordrolarını gördüm. Çok yakınım oldukları için ss attılar. Ünvan ve Görev sistemi varmış. Ünvan Servis Görevlisi oluyormuş fakat içerideki görevler değişiyormuş. Yeni yıl zammı ile 1900 lira tek ay diye öğrendim. Çok moda girme dediler. Stresi var biraz ve maaş çok yüksek değil dediler. Uzman yardımcısı daha yüksek maaşta tabi ki bu dediklerim Servis için geçerli. Sizi bu kadar aydınlatabiliyorum.
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@okanugur Ya bu soruda benim bilgim çok yoktu. Bildiğin Türkçe sorusu gibi cümlede anlama göre yaptım. Zaten ilk boşluk ve sondaki boşluk cümlenin anlamına göre aynı olması lazımdı. xD
-
Tamam itiraz olsun abiler ablalar. İki taraftan biri yanlış okumuş o zaman. Gerilmeye gerek yok.
-
@essra23 Hocam şaka gibi yav xD
-
@falanfilan Ben bununla aynı ülkede yaşadığım için vallahi o gün tiksindim hocam.
-
Yarın açıklanmaz herhalde Pazar olduğu için. Pazartesi günü yangın var gibi.
Aspirin tarafından gönderilen son iletiler
-
KPSS 2021 HAZIRLIK
İyi forumlar dilerim arkadaşlar. Bu sene KPSS'ye iş hayatımdan dolayı evde çalışmak zorundayım. Konsensus, 4T, Ceteris Paribus gibi kitapların pdf halini bulmam veya satın almam mümkün müdür? Yardımlarınızı bekliyorum.
-
Daha önceki mülakatın birinde her gün sabah heyecandan erken uyanıp ilk iş akıllı telefondan sonuç açıklanmış mı diye bakardım. Bakmaz olaydım, heyecanlanmaz olaydım... O yüzden artık takmıyorum. Açıklanınca duyarız bir yerden bakarız. xD
-
Teşekkür ederim patron çok naziksin. kalın yazı
-
@duyguuu37 Ya ikiside düşüşte ya da artışta olacaktı. Zaten üç şık direkt elendi o soruda. Çok eğlenceliydi. xD
-
@dovunque O zaman biz yanıldık. Kısmet diyelim ortak ne diyelim.
-
@okanugur Ya bu soruda benim bilgim çok yoktu. Bildiğin Türkçe sorusu gibi cümlede anlama göre yaptım. Zaten ilk boşluk ve sondaki boşluk cümlenin anlamına göre aynı olması lazımdı. xD
-
Tamam itiraz olsun abiler ablalar. İki taraftan biri yanlış okumuş o zaman. Gerilmeye gerek yok.
-
@gencburokrat Bu soru neydi hocam hatırlatabilir misin?
-
Arkadaşlar ben defi/itiraz sorusunu hatırlıyorum. Orada açık bir şekilde defi cevabına yönlendiriyordu. Tam cümleyi yazamasam da demek istediği haklı bir sebep bulunsa bile bundan kaçınmaya ne denir gibi bir şeydi...