Arkadaşlar,
İnsan beyninin anlama hızı, video derste hocanın anlatma hızının binlerce katı bir noktadan sonra boşta kalan beyin hayal kurmaya başlıyor dersten kopuyor. Sınav çok okuyup araştıranı belirleyen bir sınav. Bu nedenle ben açıkçası online vs. dershaneye gitmeyi düşünmüyorum. Hem çok pahalı.
omeray12 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
2020 Kaymakamlık Sınavı Kitap ve Kaynak Listem
Konu Anlatım
Anayasa Hukuku: Themis ve mevzuat.gov.tr
İdare Hukuku: Ahmet Nohutçu ve mevzuat.gov.tr
İnsan Hakları: Reşit Gürbüz ve İnternet Kaynakları
Türkiye Ekonomisi: Politicus ve TÜİK, TCMB, Mahfi Eğilmez web sayfaları
İnkılap Tarihi: AÖF İnkılap Tarihi Kitabı ve Nutuk
İktisat: Zeynel DinlerSoru Bankaları
Anayasa Hukuku: Politicus
İdare Hukuku: Politicus
Türkiye Ekonomisi: Yasin Çoban
İktisat: Ceteris Paribus
Tarih: Data -
@EsTerGon-Kalesi Her kaynak sınava hazırlıkta katkı sağlar ancak AÖF kitaplarının derinliği sınav sorularının tamamını cevaplamanızı sağlayacak nitelikte değildir. Sınav soruları göstermiştir ki ÖSYM çok okuyan çok araştıran adayları diğerlerinden ayırt etmeye yarayan sorular yöneltmektedir. O nedenle AÖF kitabının yanına başka kaynaklar da eklemenizi öneriririm.
-
@ik yüksektir hatta şansı en yüksek bölümlerdendir.
omeray12 tarafından gönderilen son iletiler
-
@Pisagor kardeşim facebookta az evvel 5 kere kazandığı Kaymakamlık Sınavı sonuç belgelerini paylaşmış bahsettiğin hoca. Bu hocanın yazdığı kitaba tahammülünün olmaması da çok ilginç açıkçası :))))))
-
@Pisagor Kitap satıcısı olmayan bir kişinin burada yazar, kitap karalaması bana pek mantıklı gelmiyor. Bahsettiğiniz kişinin kitaplarını gerçekten beğendim. Özgeçmişini biliyorum (kitabın önsözünde yazıyor) Şahsi fikrim forumlarda "pr çalışması" yapmak deve kuşunun kafasını kuma gömüp onu kimse görmüyor zannetmesi gibidir. Emeğe haksızlık etmemenizi öneririm.
-
@luce 2019 basım anayasa ve idare kitapları fazlasıyla günceldir.
-
@Kethüda mülakatta mevzuattan pek soru gelmediği için olabilir mi. yazılı da mevzuat çok önemlidir ancak sınavı kazananı belirleyen türden sorular hep mevzuat dışı alandan geliyor.
-
@vuralkara günümüzdeki strateji ve bütçe başkanlığı kastediliyor.
-
@ik yüksektir hatta şansı en yüksek bölümlerdendir.
-
@EsTerGon-Kalesi Her kaynak sınava hazırlıkta katkı sağlar ancak AÖF kitaplarının derinliği sınav sorularının tamamını cevaplamanızı sağlayacak nitelikte değildir. Sınav soruları göstermiştir ki ÖSYM çok okuyan çok araştıran adayları diğerlerinden ayırt etmeye yarayan sorular yöneltmektedir. O nedenle AÖF kitabının yanına başka kaynaklar da eklemenizi öneriririm.
-
2020 Kaymakamlık Sınavı Kitap ve Kaynak Listem
Konu Anlatım
Anayasa Hukuku: Themis ve mevzuat.gov.tr
İdare Hukuku: Ahmet Nohutçu ve mevzuat.gov.tr
İnsan Hakları: Reşit Gürbüz ve İnternet Kaynakları
Türkiye Ekonomisi: Politicus ve TÜİK, TCMB, Mahfi Eğilmez web sayfaları
İnkılap Tarihi: AÖF İnkılap Tarihi Kitabı ve Nutuk
İktisat: Zeynel DinlerSoru Bankaları
Anayasa Hukuku: Politicus
İdare Hukuku: Politicus
Türkiye Ekonomisi: Yasin Çoban
İktisat: Ceteris Paribus
Tarih: Data -
Arkadaşlar,
İnsan beyninin anlama hızı, video derste hocanın anlatma hızının binlerce katı bir noktadan sonra boşta kalan beyin hayal kurmaya başlıyor dersten kopuyor. Sınav çok okuyup araştıranı belirleyen bir sınav. Bu nedenle ben açıkçası online vs. dershaneye gitmeyi düşünmüyorum. Hem çok pahalı.