@ordinal-fayda, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
Bence bu ilan 75 e kadar düşer
Hazır puanlar 75 e düşmüşken keşke 73 e kadar düşse çok iyi olur:)
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@onuktekin @Sucuklu_Oralet CİMER'den bile etkili derken sanki CİMER etkili gibi olmuş. CİMER'den etkili olabiliyorlar.
26 mayıs 2018 tarihinde uygulanan Sayıştay denetçi yardımcısı adaylığı sınavı Ankara e- sınav merkezindeki bazı aksaklıklardan dolayı iptal edilmiştir. İptal işlemi yalnızca Ankara e sınav merkezinde
sınava giren adaylar için uygulanmış diğer sınav merkezlerinde ise sınav tamamlanmıştır. Ösym tarafından 10 temmuz 2018 tarihinde yapılan duyuruya istinaden sınavın tekrarı 12 ağustos 2018 tarihinde yapılacaktır ki bu tarihte Posta Telefon Telgraf A.Ş. nin sınav tarihiyle çakışmaktadır. Ankara e- sınav merkezi dışında sınava giren adaylara da hak tanınmış ve 12-18 temmuz tarıhleri arasında sınav merkezi tercihi yaparak sınava alınmalarının önü açılmıştır fakat yukarıda da belirttiğim gibi Posta Telefon Telgraf A.Ş.nin sınav tarihiyle çakışmaktadır ve bu durum adayların sınava girmelerinin önünde bir engel oluşturmaktadır. Bu nedenle bu talebimin Ösym'nin yetkili organlarında değerlendirilmesini talep ediyorum.
Böyle bir yazı yazdım arkadaslar cimere bakalım ne cevap gelecek...
@ordinal-fayda aynen katılıyorum sana ama yine de umudumuzu kaybetmeyelim:)
@mustafa-özdemir, içinde söyledi: ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Kamu yönetimi branş bazlı sıralama 29. Sıra ama puan 85 arkadaşlar ne dersiniz inanayımmı?
Benimde p29 73,6 başvuru yapacağım gelme ihtimali yok ama allahtan ümit kesilmez):
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@onuktekin @Sucuklu_Oralet CİMER'den bile etkili derken sanki CİMER etkili gibi olmuş. CİMER'den etkili olabiliyorlar.
26 mayıs 2018 tarihinde uygulanan Sayıştay denetçi yardımcısı adaylığı sınavı Ankara e- sınav merkezindeki bazı aksaklıklardan dolayı iptal edilmiştir. İptal işlemi yalnızca Ankara e sınav merkezinde
sınava giren adaylar için uygulanmış diğer sınav merkezlerinde ise sınav tamamlanmıştır. Ösym tarafından 10 temmuz 2018 tarihinde yapılan duyuruya istinaden sınavın tekrarı 12 ağustos 2018 tarihinde yapılacaktır ki bu tarihte Posta Telefon Telgraf A.Ş. nin sınav tarihiyle çakışmaktadır. Ankara e- sınav merkezi dışında sınava giren adaylara da hak tanınmış ve 12-18 temmuz tarıhleri arasında sınav merkezi tercihi yaparak sınava alınmalarının önü açılmıştır fakat yukarıda da belirttiğim gibi Posta Telefon Telgraf A.Ş.nin sınav tarihiyle çakışmaktadır ve bu durum adayların sınava girmelerinin önünde bir engel oluşturmaktadır. Bu nedenle bu talebimin Ösym'nin yetkili organlarında değerlendirilmesini talep ediyorum.
Böyle bir yazı yazdım arkadaslar cimere bakalım ne cevap gelecek...
@kpssiktisat, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
Bakalım puanlar düser ınsallh kendim fikrim 85-80 arasında yogunluk olacagını dusunuyorum bu aralıkta fazla basvuran olmadıysa baya duser puan.Artık basvuralar bıttıgıne göre rahat rahat puan yorumu yapabilirz
benimde tahminim bu yönde bakalim nasıl bir sonuc ortaya cikacak:)
@ordinal-fayda aynen katılıyorum sana ama yine de umudumuzu kaybetmeyelim:)