Arkadaşlar önceki sayfada verilen numarayı ben de aradım beyefendi çok naif bir şekilde bugün yarın açıklanacak jandarma.gov.tr yi takip edin dedi.
okucakins tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Arkadaslar ben de eşim için takip ediyorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız..
-
Arkadaşlar benim eşim de vhki mülakatına girdi. Gün geçtikçe bekleyiş insanı yoruyor. Her gün siteye bakıyorum. Keşke ilk önce kazananları açıklasalardı, biz de ona göre hareket ederdik. İnşallah herkes için en hayırlısı olur...
okucakins tarafından gönderilen son iletiler
-
Teşekkür ederim arkadaşlar. Ankara Dışkapı' dan almayı düşünüyoruz raporu biz, siz ankaradan mi aldınız acaba?
-
Arkadaşlar merhaba biz de eşim için alacağız sağlık raporunu. Ancak ilk başta jandarma genel komutanlığına gittiğimizde ''kimlik, ikametgah belgesi ve fotoğraflarıyla birlikte....'' ibaresi var. Acaba yeniden mi fotoğraf çıkarttıracağız? Yoksa önceden toplayıp verdiğimiz belgeler içindeki fotoğraflardan mı verecekler? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
-
Arkadaslar kazanan arkadaşları tebrik ederim. Benim eşim de 30. Yedekte acaba gelme ihtimali nedir?
-
Arkadaslar ben de eşim için takip ediyorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız..
-
İnşallah yarın sabah erkenden açıklanır
-
Zannetmiyorum kafa bulduklarını. Zira beyefendi 'sabahtan bir kaç arkadaşa söylemiştim ne çabuk duyulmuş' dedi.
-
@vikings2018 rica ederim hocam. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
-
Arkadaşlar önceki sayfada verilen numarayı ben de aradım beyefendi çok naif bir şekilde bugün yarın açıklanacak jandarma.gov.tr yi takip edin dedi.
-
Arkadaşlar yok mu bilgi edinen? Sürekli meşgul hat.
-
Yine olmadı kastamonu ili hakkında bir şey yüklediler