Arkadaşlar Gardiyanlığı kazandım ve muhafaza mülakatina girmekte kararsizim a grubu ilanlarını bekliyorum. acaba muhafaza kazandigimizda a grubu bi kadroya geçişte sıkıntı oluyor mu ve sınavlara gidiş geliş izin alma durumu nasıl bilgisi olan cevaplarsa sevinirim teşekkürler.
xess tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
Benim askerlik tecilim ocak 25 de bitiyor. Diyelim bi yüksek lisans kazandim. Fakat kayıt tarihi 27 ocak yani ben bakaya düşmüş olacagim. Askerlik durum belgesi ni kayıt için üniversiteye götürdüğümde sen bakaya kalmışsın kaydını yapamayiz gibi bi durum olur mu acaba.
xess tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
Hukuk 19.5
İktisat 22.25
Maliye 29
Muhasebe 24.25
Çeko 16.5
İşletme 15
Kamu 19
Ulus 14.25
Gk Gy 81.75net
bu netlerle her sınava girme şansım var mı arkadaşlar -
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
- Komisyon bölüm iktisat.
Anayasa değişikliği hakkında yorum sorusu
Memleketim ile ilgili bir soru soruldu
Ünide nerede kaldın yurtta kaldın mı vs..
Yoksulluğun kısır döngüsü açıkla
Girişimci tanımla
Üretim faktörlerini sordular
Yönetici nedir
En son merkez bankası para yaratma yolları sordu 4 madde olacak say dedi bı tek Api bildim diğer maddeler kaldi. Ben 18. Sıradaydim gelmeyen en az 5 6 kişi vardı.
- Komisyon bölüm iktisat.
-
RE: Tezsiz yüksek lisans ücretleri hakkında..
Kardeş başvurular bitti sonuçlarda açıklandı. Kahramanmaraş yaz döneminde ilana çıkıyor aklında olsun
-
RE: Tezsiz yüksek lisans ücretleri hakkında..
Kahramanmaraş tezsiz yüksek lisans dönemlik harç ücretleri 910 TL den başlıyor 1340 liraya kadar. Ayrıca Süleyman Demirel üniversitesi var 840 lira tezsiz yüksek lisans dönemlik ücretleri.
-
Arkadaşlar yüksek lisansa kaydolduğumuzda askerlik otomatik tecil oluyor mu ? Olmuyorsa kendimiz tecil etmek için kayıt yaptirdiktan hemen sonra üniversiteden öğrenci belgesi alabilir miyiz askerlik şubesine vermek için.
-
Benim askerlik tecilim ocak 25 de bitiyor. Diyelim bi yüksek lisans kazandim. Fakat kayıt tarihi 27 ocak yani ben bakaya düşmüş olacagim. Askerlik durum belgesi ni kayıt için üniversiteye götürdüğümde sen bakaya kalmışsın kaydını yapamayiz gibi bi durum olur mu acaba.
-
@Antimülakat Anladım hocam teşekkürler
-
Arkadaşlar Gardiyanlığı kazandım ve muhafaza mülakatina girmekte kararsizim a grubu ilanlarını bekliyorum. acaba muhafaza kazandigimizda a grubu bi kadroya geçişte sıkıntı oluyor mu ve sınavlara gidiş geliş izin alma durumu nasıl bilgisi olan cevaplarsa sevinirim teşekkürler.