Geleceğin yönetici adaylarının durumu çok vasat. Ülke kimlere emanet olacak diye korkmuyor değilim.
ctrsprbs tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
Neden Pazartesi sabahı öyle bir duyum mu aldınız ?
-
RE: 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
Bu sınava giren kişi sayısını bilen var mı ya da tahmin ?
-
Arkadaşlar sınava vergi hukuku ve vergi usul hukuku dahil mi? TVS var ama vergi hukuku var mı onu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ilk senem ve ilk tecrübem olduğu için acemiyim sorum belki saçma gelck kusura bakmayın
-
Ders için konuşmayacaksak ne için konuşcz
bu formun amacını söyler misiniz o zaman maliye bakanını eleştirirken kimse bıkmıyor usanmıyor ama. Beni ilgilendirmiyor kimin ne düşündüğü ben burada siyaset yapmak istemiyorum sınavlarla ilgili düşüncelerimi sorularını paylaşmak istiyorum ama bu birilerinin canını sıktı galiba
ctrsprbs tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar şimdi bu sorunun yeri değil biliyorum ama merak ettim yine de sormam lazım
bu sınava giren kişi sayısı çok az mesela guy sınavına giren kişi sayısı bunun kaç katı olur ?
-
Bu sınava giren kişi sayısını bilen var mı ya da tahmin ?
-
@asdasd saydığınız bütün sınavları maliye bakanlığı yapmıyor mu zaten maliye bakanlığının sadece GUY açığı var da biz mi bilmiyoruz ?
Kurum alım yapmaya başlayınca hepsini alck insanların sinir sistemleriyle oynamayın derim bu numaralara kimse kanmaz. -
Geleceğin yönetici adaylarının durumu çok vasat. Ülke kimlere emanet olacak diye korkmuyor değilim.
-
Ders için konuşmayacaksak ne için konuşcz
bu formun amacını söyler misiniz o zaman maliye bakanını eleştirirken kimse bıkmıyor usanmıyor ama. Beni ilgilendirmiyor kimin ne düşündüğü ben burada siyaset yapmak istemiyorum sınavlarla ilgili düşüncelerimi sorularını paylaşmak istiyorum ama bu birilerinin canını sıktı galiba
-
Bu forum galiba sadece hükümeti eleştirmek için var sınavla ilgili soru soruyoruz cevap yok ama maliye Bakanı desem herkes eleştirir yorum yapar
hangi amaç için var bu form biz mi yanlış anladık acaba şimdi asar kesersiniz beni saatlerdir sorduğum soruya cevap vermediniz ama bu iletim bombardımana tutulur neyse benim amacım sınavla ilgili sıkıntı olduğunda sorup öğrenmek neyi eleştirirseniz eleştirin ama doğru yerde bu formun sınavlarla ilgili bilgi paylaşmak için olduğunu düşünüyordum ama yanıldım galiba
-
Arkadaşlar sınava vergi hukuku ve vergi usul hukuku dahil mi? TVS var ama vergi hukuku var mı onu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ilk senem ve ilk tecrübem olduğu için acemiyim sorum belki saçma gelck kusura bakmayın
-
Neden Pazartesi sabahı öyle bir duyum mu aldınız ?