bu kuruma mülakat falan yapmaya gerek yok.zaten seçilen 400 kişiden bazıları parayı yatırmadı muhtemelen bazıları gelmeyecek bi kısmıda gelsede bulamayacak
orhanskrc tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Bu tip sınavlara telefonla vs girebiliyormuyuz ?
-
google mapsten bakıyorumda oralarda hiç güzel sanatlar fakultesi vs yok.
-
Bana Gelen Mail:
Değerli Adaylar,
Sınav Giriş Belgeleri alfabetik sıraya göre gönderilmektedir. Henüz gelmediyse meraklanmayınız. Muhakkak gönderilecektir.
Saygılar.
ASBÜ Bilgi İşlem Dairesi
-
Bence seçici olmayan sorular değil şıklardı birçok soru ikilemde bırakmıyordu bile.Doktrin sorusunda Trump Obama gibi şıklar olması Kanadalı siyasetçi sorusunda Farabiler vs.
orhanskrc tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Cuma günü saat 14'te açıklanacak bence.
-
Ya hala bi anlayan çıkmadı derdimi.Arkadaşlar bu coca cola kutusundan çıkan kazandınız kaybettiniz muhabbeti değil.İnsanların hayatını etkileyen bir sınav.Benim ilk senem ve ilk kurum sınavımdı.Ama bu kadar şeffaflıktan uzak bu kadar oldu bittiye getirilen başka sınavda olsa aynı şeyleri söylerim.Günübirlik git gel yapıp 30 saat yolculuk çektim geldim sınav açıklanmış.Yani siz hala sıkıntının insanların elendiğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız o sizin sorununuz.Sen soruları cevapları paylaş, itiraz için süre ver vs bu konuşmaların biri bile olmaz burda.GSB'de bu ülkenin kurumu açın bakın sonuçlar nasıl açıklanıyormuş.
http://www.gsb.gov.tr/Duyurular/ -
Bence seçici olmayan sorular değil şıklardı birçok soru ikilemde bırakmıyordu bile.Doktrin sorusunda Trump Obama gibi şıklar olması Kanadalı siyasetçi sorusunda Farabiler vs.
-
Arkadaşlar ben sinirli falan değilim..Açıkcası çok istediğim bi kurum da değildi.Fakat ben içten içe tatmin olmadım sınavın açıklanma tarzından.
-
Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama benim vicdanımda bu sınav şaibeli..Ben kendim içinde demiyorum ben çok çok daha kötü almışta olabilirim.Bana 24 saat içinde kesin adayların olduğu bir liste pek mantıklı gelmiyor.Aklıma birtek ASBÜ nün çok tecrübesiz olmuş olabileceği vs geliyor.GSB 'de sınav yapıyor adamlar soruları cevapları ve her adayın optik kağıdını yayınlıyor.Hal böyle olunca insan en ufak bir şüpheye düşemiyor.
-
Arkadaşlar hiç 50-60 alan varmı aramızda bana puanlar sallama verilmiş gibi geldi nedense.
-
Bazı tarayıcılardan bakılmıyor ben operadan göremedim internet explorerdan bakın.Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.
-
Daha açıklanmayan varmı ? Bi benmi kaldım..
-
@lewiscook evet böyleydi soru kökü fakat soru bende bulanık görünüyordu.Pozitif eğimli bi doğru vardı 300 den çıkan küçük bi üçgen vardı ortasında 10 a 8
-
Sınav soruları ve cevapları açıklanmadığı sürece yanlış soruları bilemeyizde itiraz da edemeyiz..Bilmediğiniz bi sorunun neyine itiraz edicezki.