TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. elonor
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

elonor

@elonor

2
    İtibar
    322
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

elonor Takip etme Takip Et

elonor tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları

Genel olarak iibf öğrencisinin haline anlayışla yaklaşan pek yok , söylesen beğenilmiyor servis mi !? Evet canim servis banka ama şu mülakat komisyon karşısına geçsin bu tipler çok isterdim guy mülakatı müfettişlik mülakatı tadında yarışıyoruz.

DİĞER içinde yayımlandı
      E
      elonor

@issiz-0 hukukdan 3 muhasebe 3 ülke ve dunyadan guncel yorumlar ve isimler
      Komisyonun bir üyesi ben cevaplamaya calisirken ciddi sinirlerimi bozdu bu olmaz daha geniş tanim vs. zordu benim içinsadece sohbet ettik ve rahat bir sekilde çıktık diyen arkadaşlar da var ben anlayamadim komisyon tavırlarını kim neye göre davraniyor.

DİĞER içinde yayımlandı
      E
      elonor

elonor tarafından gönderilen son iletiler

@issiz-0 iktisat

DİĞER içinde yayımlandı
      E
      elonor

@issiz-0 hukukdan 3 muhasebe 3 ülke ve dunyadan guncel yorumlar ve isimler
      Komisyonun bir üyesi ben cevaplamaya calisirken ciddi sinirlerimi bozdu bu olmaz daha geniş tanim vs. zordu benim içinsadece sohbet ettik ve rahat bir sekilde çıktık diyen arkadaşlar da var ben anlayamadim komisyon tavırlarını kim neye göre davraniyor.

DİĞER içinde yayımlandı
      E
      elonor

Genel olarak iibf öğrencisinin haline anlayışla yaklaşan pek yok , söylesen beğenilmiyor servis mi !? Evet canim servis banka ama şu mülakat komisyon karşısına geçsin bu tipler çok isterdim guy mülakatı müfettişlik mülakatı tadında yarışıyoruz.

DİĞER içinde yayımlandı
      E
      elonor

Mülakat öncesi kararsiz kaldım referans meselesinde 5 kişiden 3 kişi ters tepebilir gerek yok dedi komisyon karsisina ciktigimda Anladim ki isabet olmuş ciddi üstüme geldiler zordu bir de referans olsa kendine guvenin yok mu vs soruları ile uğraşmam gerekirdi Sanirim o havayı sezdim kendi adima.

DİĞER içinde yayımlandı
      E
      elonor

Mülakat sonuçları sadece kazanan adaylara mı bildiriliyor bilgisi olan arkadaş var mı acaba.

DİĞER içinde yayımlandı
      E
      elonor