arkadaşlarımdan akrabalardan komşulardan kaçmaktan bıktım görüp de yolumu değiştirmekten.telefonla birilerini arayıp konuşmaktan utanır oldum.markete gidip alışveriş yapmaktan üzerime yeni elbise almaktan utanıyorum işsizliğimden dolayı.özgüvenimi yitirdim gülmeyi unuttum birilerinin üzerine düşen görevini yerine getirmemesinden dolayı bizleri umursamamasından dolayı.hakkımı helal etmiyorum demek istemiyorum ama sizin gibilerin bizlere yaşattıklarınızı kendinizin de yaşamanızı canı gönülden yüce rabbimden diliyorum.iyi akşamlar arkadaşlar herkese
yektengelenn
@yektengelenn
yektengelenn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
yektengelenn tarafından gönderilen son iletiler
-
arkadaşlarımdan akrabalardan komşulardan kaçmaktan bıktım görüp de yolumu değiştirmekten.telefonla birilerini arayıp konuşmaktan utanır oldum.markete gidip alışveriş yapmaktan üzerime yeni elbise almaktan utanıyorum işsizliğimden dolayı.özgüvenimi yitirdim gülmeyi unuttum birilerinin üzerine düşen görevini yerine getirmemesinden dolayı bizleri umursamamasından dolayı.hakkımı helal etmiyorum demek istemiyorum ama sizin gibilerin bizlere yaşattıklarınızı kendinizin de yaşamanızı canı gönülden yüce rabbimden diliyorum.iyi akşamlar arkadaşlar herkese
-
Arkadaşlar bu işin tweet le filan olacağı yok kimse sallamıyor bile...Kurum yöneticilerinin bu yaptığı cidden ayıptır yazıktır günahtır yahu !!! bu yüzden Ankara da oturan arkadaşları ve gelebilecek olanları PAZARTESİ SAAT 10:00 da milli kütüphanede toplanmaya davet ediyorum ordan SGK genel merkezinin önüne ve daha sonra kızılaydaki diğer birimlere gidelim.gelirken derdimizi anlatacak küçük el afişleri ve pankart hazırlayalım en azından bir açıklama alabiliriz bu ülkenin gençleri olarak bunu hak ediyoruz.hiç kimse gelmese bile ben orda olacağım elimi taşın altına koymak için.
Zahmet olmadan rahmet olmazmış arkadaşlar gelebilecek herkesi bekliyorum