Sadece 3 haftamız kaldı elimizden ne geliyorsa yapalım. Her gün hem başkana hem bakana tweet atalım. Daha farklı etkin düşüncesi olanlar da belirtsin biz elimizden geleni yapalım ki sonrasında pişman olmayalım.
delta tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Yeni düzenleme yapılana kadar eski hükümler devam edecek şeklinde bi khk çıktı. Yenisi yapılana kadar alım da olmaz, yenisi gelince ne olacağı da belli değil. Şu durumda umutlu olmak pollyannacılık gibi
-
@gresham-t muhtemelen eylül gibi gelecek, p23’ü de dahil etmeleri durumunda puan iyice yükselecek çünkü geçen sene tek yıl puanı geçerliyken bile 84,28 ile kapatan yer bu defa sınavın da kolay olmasının etkisiyle iyice yükselecektir. Daha önce tek puan türüyle alım yapan bu mesleği neden bu hale getirdiler anlamıyorum. Mülakattan elendim tek istediğim meslek buydu hayatım bitmiş gibi hissediyorum ve bir daha mülakata bile kalamayabilirim Allah bu çaresizliği kimseye yaşatmasın
-
Arkadaşlar sıralama ilk şu kadara gelir vs demek hiç doğru olmayacak çünkü 2 farklı puan türünde sıralamalar öyle farklı ki p23’te 85,3 alan 1400. olmuş ancak p42’de 85,29 alan 547. Yani p42 yapanlar resmen cezalı gibi.
-
Para toplanırsa ben de veririm yeter ki ilan gelsin. Bi 400 kişinin daha yüzünün gülmesi için ne gerekiyorsa yapalım ama bi yandan da ümitsizim açıkcası. Yeni kpssye girecekler bu ilanı istemeyecek yani genele baktığımızda bu ilanı isteyen bir avuç insanız o yüzden de ne kadar etkili olabiliriz bu düşündürüyor beni. Çok ümitsiz konuşuyor olabilirim ama gerçekleri de görmek gerekiyor.
-
@paretowilfredo hiç mi haber yok, yoksa olumsuz olduğu için mi yazmıyorsunuz
-
Sınav bitti şurda 3-4 haftaya da açıklanacak. Sınav kolay olduğu için herkesin alan neti iyi ve çeko çalışmadan 13-14 net yapan insanlar p42’den iyi puanlar alacaklar özellikle hukukun kolay olmasından dolayı. Tamamen tahminim ama son alımda da 84,3le kapatır demiştim 84,28’le kapattı tahminlerim az çok çıkar ve bu alım kpss açıklandıktan sonra olursa 85 üstüyle kapatır o da en iyi ihtimal. Yok artık 90la mı kapatacak diyenler olacak ama yaşayıp göreceğiz. İnşallah ben yanılırım
-
Bence kurum başkanına yazmamız daha iyi olacak, bir senedir ilan gelmiyor şeklinde belirterek. Resmen bir sene oldu
-
@shanks 85,3 puana 1400. Müsünüz? P23 puan türünde mi bu?
-
@zm13 p23 her şeyi karıştırıyor. Sosyal güvenlik hukuku, iş hukuku çalışan üvey evlat oldu. P42’de sıralaması 600 olan insan 300 kişilik bir alımda 300x4=1200 kişi arasına giremeyecek ve mülakata kalamayacak görünen durum bu
delta tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2023 KPSS ALAN
@moparman40 yanıtınız için teşekkürler, A kadro tüm alanlarda iyi midir? Yani hukuk, iktisat, maliye muhasebe tüm bu alanlardaki konu anlatımlarını alsam sizce yeterli mi?
-
2023 KPSS ALAN
Merhaba,
2014-2017 yılları arasında denedim, birkaç sınava mülakata girdim ve özel sektörde işe başlayarak kpss alanı bıraktım. Şu anda özel sektörde çalışıyorum fakat 1 kez daha kpss denemek için hem iş hem sınava hazırlık düşünüyorum. Altyapım var unutmadıysam:) 2023 kpss'ye hazırlanacaklar ve 2022 kpssye girecek kişilerden kaynak önerisi rica edeceğim. Hem de plan program önerileriniz varsa çok memnun olurum. Öncelikle sayısal içerikli iktisat ve muhasebeyi bitirmeyi düşünüyorum. Bu alanda konu anlatımlı kitap önerebilir misiniz lütfen? -
Sayfa yenilemeye başladık. Telefonla günler öncesinden söyledikleri şeyi duyurmaları kaç saat alacak bakalım
-
Siteye yönlendirilince hala başvur çıkıyor ilk ekranda sizlerin de öyle mi? Başvurduğumuzdan nasıl emin olucaz
-
Merhaba bir şey sormak istiyorum son alımda asil ve yedek liste haricindeki herkeste başarısız mı yazıyordu? Yani başarılı olup da yedek ve asil listede olmayan var mıydı? Ayrıca yeni yönetmeliğe baktım ancak göremedim, kaç kez başarısız olduktan sonra bir daha giremiyoruz sınava? Önceden 2 idi değişti diye hatırlıyorum ancak bulamadım
-
Başvurdum, onayladım başvuruyu da kaydettim ama bu ekranı kapattıktan sonra başvurduğumuzu gösterecek herhangi bir yer yok mu arkadaşlar? Şüpheye düşüyor insan ne olur ne olmaz diye.
-
Guy için istatistik çıkartan bi arkadaş vardı, geçenlerde bu alımla ilgili de çıkartmıştı ancak puan türleri ve sayı şu an farklı geldi. Adını hatırlayamadığım için ekleyemiyorum mesaja ona ulaşabilir mi hatırlayan birisi? Bu son durum için bi puan tahmini yapsa bizler için çok iyi olur
-
Merhaba arkadaşlar puanı 85,0 ve 86 aralığında olanlar puan türleriyle birlikte yazabilirler mi? Şu puan türü şu puan ve sıralama şu şeklinde.
-
@zm13 p23 her şeyi karıştırıyor. Sosyal güvenlik hukuku, iş hukuku çalışan üvey evlat oldu. P42’de sıralaması 600 olan insan 300 kişilik bir alımda 300x4=1200 kişi arasına giremeyecek ve mülakata kalamayacak görünen durum bu