uluslararası hukukun ilkelerinden değildir vardı. kazanılmış haklara saygı ve karşılılık yasağının kabulu gibi şıklar vardı.
kpss_zede tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Arkadaşlar benim de yarın mülakatım şimdiden yarın ki arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun umarım emeklerimizin karşılığını alırız
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Arkadaşlar kurumu aradım nüfus cuzdanı onaylayan kısmı boş olacakmış ayrıca not kısmını da silin biz onaylayıp imzalayacağız dedi görevli
-
Arkadaşlar alan yanında kurumun mevzuatına da bakmak lazım sorabilirler bence
kpss_zede tarafından gönderilen son iletiler
-
Hocam alınan 25 kişinin hepsi ankarada mı görev alacak yolsa belli başlı merkez illeri var mı bu konuda bir bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar merhaba, bu belgeleri ayın 22 sine kadar mı yoksa sadece 22 sinde mi götüreceğiz yolladıkları belgede 22 haziran mesai bitimi itibariyle diyor ama daha önce aradıklarında 22 sine kadar demişti görevli bi bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar kznan kişilerden ne zaman belge isterler arkadaşımın oldu kurumu arayıp soran var mı acab?
-
Arkadaşlar tesekkur ederim bulduk sonunda
-
Hocam navigasyon yanlıs gösteriyo
-
Arkadaşlar acil yardım sınav yeri bakanlığın yanında mı bir türlü bulamadık
-
Arkadaşlar benim de yarın mülakatım şimdiden yarın ki arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun umarım emeklerimizin karşılığını alırız
-
Hocam mevzuat derken şunu kasdettim girdiğimiz yökyk teftiş kurulu müfettiş yrdımcı nsıl atanır ne iş yapar kurum nereye bağlıdır birde gençlik ve spor bknlığının teşkiltlnmsıne bkmk lzım belki sormzlr ama en azından girdiğimiz sınav hakkında bilgimiz olduğunu sınrlr ise hzırlıksız olmyız
-
Arkadaşlar alan yanında kurumun mevzuatına da bakmak lazım sorabilirler bence