Arkadaşlar gerçekten bazen komaya girecekmis gibi oluyorum.size de oluyor mu?yani aslında koma da değil.tarif edilmez bir şiddet mi desem ne desem..
Berlin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bakın eğer bir gün aciklanirsa ve tweetter dan açıklandı gibi bir mesaj atılırsa lütfen kimse like butonuna basmasin.bunu facebook kullanan arkadaşlar Facebook ta da yazarlarsa sevinirim.gercekten tek gosterebilecegimiz tepki bu.baska hiç bir şey yapamayız arkadaşlar.
-
@kai-hitwatari
hmm tamm bakalım.tercihler ne zaman oğlum? Diyen teyzeleri de unutmayalım annem babam da dahil olmak üzere yıllardır belli bir tercih döneminin olmadığını anlatamadik -
Bu hafta açıklanacak duyurularina gerçekten inanmak istemiştim.umutlanmistim.suan 2gundur yaşadığım stres den dolayı migrenim üst seviyede.
-
Arkadaşlar o kadar hissizlesmisim ki yarın aciklanacagina inanasim gelmedi.heyecan bile duyamadım.
-
Arkadaşlar memurlar net e yazalım.bildirimli bir haber yapsınlar.etkili olabilir.
-
RE: P48den 90 üstü alanlar Nasıl Başardı?
@pump-priming evet doğru yoldasin.herkes unuttuğunu sanır ama tekrar edince anlarsın.ben çalışırken sırayla bütün dersleri tekrar ederdim.bi hafta birini bı hafta birini gibi.zaten bir süre sonra 2 3 saat de tekrarini bitirir kıvama geliyorsun.bildigin konudan Eminsen orayı tekrar etmene gerek yok.bilmedigin konulari tekrar et.ve bı bakmışsın ogrenmissin.
başarılar.
Berlin tarafından gönderilen son iletiler
-
Whatsup grubu varsa paylasirsaniz sevinirim.
-
RE: 2018 ales sınavı için eğitim seti yada kaynak kitap tavsiyesi
Arkadaşlar bişi sorucam.simdi 100 soru var ya.her soru 1 puan gibi bişi mi var.? Yeni sistemde ilk defa girdim.bilmiyorum.bilgisi olan varsa sevinirim.
-
RE: P48den 90 üstü alanlar Nasıl Başardı?
@pump-priming evet doğru yoldasin.herkes unuttuğunu sanır ama tekrar edince anlarsın.ben çalışırken sırayla bütün dersleri tekrar ederdim.bi hafta birini bı hafta birini gibi.zaten bir süre sonra 2 3 saat de tekrarini bitirir kıvama geliyorsun.bildigin konudan Eminsen orayı tekrar etmene gerek yok.bilmedigin konulari tekrar et.ve bı bakmışsın ogrenmissin.
başarılar. -
Arkadaşlar o kadar hissizlesmisim ki yarın aciklanacagina inanasim gelmedi.heyecan bile duyamadım.
-
@okn-svnd umudumuz kırmak istemem ama.son 2 aydır çok cumalar gördük
-
Bakın eğer bir gün aciklanirsa ve tweetter dan açıklandı gibi bir mesaj atılırsa lütfen kimse like butonuna basmasin.bunu facebook kullanan arkadaşlar Facebook ta da yazarlarsa sevinirim.gercekten tek gosterebilecegimiz tepki bu.baska hiç bir şey yapamayız arkadaşlar.
-
Arkadaşlar gerçekten bazen komaya girecekmis gibi oluyorum.size de oluyor mu?yani aslında koma da değil.tarif edilmez bir şiddet mi desem ne desem..
-
@kai-hitwatari
hmm tamm bakalım.tercihler ne zaman oğlum? Diyen teyzeleri de unutmayalım annem babam da dahil olmak üzere yıllardır belli bir tercih döneminin olmadığını anlatamadik -
@meçhulasker 10 nisan konusunda söylenenlerin gerçeklik oranı nedir? Kim söylemişti, hatirlayamiyorum.
-
Arkadaşlar benim canımı sıkan memurlar. net in bizi ciddiye almaması.ögretmenlerle ilgili nerdeyse hergun haber yapiliyor.bizi kimsenin taktigi yok.
rutin olarak her gün yazıyorum whatsuptan.ülkemizde kullanılan en yaygın uygulama.etkili olabileceğini düşünüyorum.bildirimli bir haber yapmalı.