Ben dun aradim Diplomanin onayli ornegini kabul edeceklerini soylediler
Diamond tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
-
RE: Perşembe Günü ( Dizileri, Hava Durumu, Vefat Etmek, Yapılacaklar, Anlamı, Tatil, İş vs ) Hakkında
Peki Avrupa'nin bize madik atmasi uzun zamandie bu kadar gulmedim
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
@cmrq i supposed it was cause of my network :upside_down:
-
Mantik olarak zaten asliyla gidip onaylatmayacagimiz icin yani postayla gonderecegimiz icin onaylı örneği kabul etmis olmalari gerekir yani aslini alip gitsem zaten onlara onaylatirim neden onaylisina para vereyim ki di mi ? @Liyakat
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Aday no kismina ne yaziyoruz
-
RE: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
Ben feragatimi verdim bakanliga ulasti yedekte bekleyen arkadaslarin hakkinda hayirlisi olur umarim
-
@paretowilfredo bu sinavin hazirana alinma durumu mumkun mu acaba istekte bulunulsa cunku hepsi birbirine girdi sinavlarin
Diamond tarafından gönderilen son iletiler
-
Ben feragatimi verdim bakanliga ulasti yedekte bekleyen arkadaslarin hakkinda hayirlisi olur umarim
-
Arkadaslar ben de iibf den feragat edicem yedekteki arkaslara duyurulur
-
Aday no kismina ne yaziyoruz
-
@paretowilfredo bu sinavin hazirana alinma durumu mumkun mu acaba istekte bulunulsa cunku hepsi birbirine girdi sinavlarin
-
RE: İibf vs hukuk
@nissaerciyes ben odtu sbky mezunuyum dilim de var odtu ya da bilkent gibi uni lerde iibf de okumayacaksan kesinlikle hukuk oku hatta hukuk gibi secenegin varsa kesin hukuk oku
-
Mantik olarak zaten asliyla gidip onaylatmayacagimiz icin yani postayla gonderecegimiz icin onaylı örneği kabul etmis olmalari gerekir yani aslini alip gitsem zaten onlara onaylatirim neden onaylisina para vereyim ki di mi ? @Liyakat
-
@Liyakat o kadarini bilmiyorum ben sadece noter onayliyi sordum sizi yanlis yonlendirmek istemem
-
Ben onayli ornegini gonderdim zaten kimse de kalkip diplomasini gondermez kabul edeceklerini soylediler bu durumda fotokopisine de gerek yok noter onayli ornegi yeterli
-
Ben dun aradim Diplomanin onayli ornegini kabul edeceklerini soylediler
-
Diplomanin onayli ornegi kabul edilmiyor mu