İnsanlığımdan utandım " 4 kere elendim" yazan birine yapılan acımasız yorum karşısında.
ezo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Canımız istedi başvurduk, yapacağımızı düşündük başvurduk. Adalet kontrolörlüğe başvurmadm ama şu an anlıyorum kimseyi düşünmeye gerek yokmuş keşke ona da başvursaymışım. Kadın müfettiş almıyorlarmış... Laf! Kadın müfettiş neden almıyorlar, neden ayrım yapıyorlar diye sorgulayacağınıza başvurmayın diyorsunuz.
-
RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Hakan BEY... Amacsızca başvurmadm 3 yıldır kpss sürecindeyim ve ilk günden beri müfettiş olmak istiyorum. Puanımı almışım, fırsatı yakalamışım, başvuruya gidince görevlilere sormuşum "kadın-erkek ayrımı yok" diye özellikle beni teşvik etmişler. Eğer ortada bahsettiğiniz gibi bir kısmet nasip olayı varsa benim nasibimin orası olmadığını nerden biliyorsunuz?Daha fazla polemiğe girmeyeceğim başarılar dilerim.
-
Başlık önerisi sunuyorum : 2017 puanı ile 2018 de sınavı yapılan 2019 guy alımı mülakat süreci
-
Yine çoluğun çocuğun rızkını Ösym'ye yatırdım.
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@olursaolur Firdevs hanımın felçli hali gibi bakıyorum ekrana neyse siz yine de benim attığımı da okuyun elim ağrıdı yazık bana
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
'Birimize bir şey olursa ne yaparız' dediler. 'Kalanlar, ölenler için şiirler yazar' dedi Metin Altıok.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@adam-simith aynen p23ü yüksek olduğu halde P42 puanı düşük olan biri - veya tam tersi - giremesin ama yeter ki puanlar düşsün . Adalet anlayışınız harika!
-
-Etrafımız o kadar çirkefle dolu ki, temiz kalmak için bir tek çare kendi dünyamıza çekilmek ve muhitle, hiç olmazsa manen, alakamızı kesmektir.
Sabahattin Ali -
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
Gecikmesinin sebebi listeleri tekrar düzenliyorlarmış. Yüksek puanlı 2 3 kişi arayıp başvurusunu çekmiş güzel şeyler de oluyor
ezo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
https://youtu.be/MxS1E4PnU_k
Biiir adam gelir değiştirir senii, alıştığın o sert kararlı şeklini. -
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Bu ne çirkin bi üslup bu ne avam konuşmalar... Forumu çoluk çocuk esir almış, devam edin hayal aleminde yaşamaya hayaller71 hakim aday- aday- adayı, haddimi çok iyi biliyorum ama sizin 0-5 yaş arası yabancı ile nasıl konuşulur terbiyesi almadığınız ortada. Başarılar.
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Hayaller71 ne kadar komik bir cevap olmuş sizinki. İlk 3 e girenleri " referansı yok ama alalım" diyerek aldıklarını mı sanıyorsunuz?Tamamen iyi niyetiyle gözünüzü açıp beklentiye girmeyin başka olaylar var diye uyarmış . Ben de son mülakatta elendim grupta dereceye girmiş kişileri gayet güzel elediler. Kulaktan duyma laflarla tecrübeli insanları çürütmeyin.
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@oa80 hocam siz pazartesi arayıp bir sorun bence içiniz rahat etsin, zaten isteyince bilgisayardan bakıp söylüyorlar hemen.
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
O evrak numarasının bi işlevi yok bence sonucta Her şeyi siteden takip ediyoruz. Ama eline geçmeyen varsa arayıp istesin evrak numarasını. Ben gidince arkadaşımınkini de aldım veriyorlar sıkıntı yok.
-
“Dünyaya gözlerini açan her küçük kızın, ağabeyleriyle eşit şansa sahip olacağı zamanlar için savaşıyoruz.” ️
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@skarahan46 geçmiş olsun hocam. Ortam hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
-
Hoş geldin!
Kesilmiş bir kol gibi
omuz başımızdaydı boşluğun...
Hoş geldin!
Ayrılık uzun sürdü.
Özledik.
Gözledik...
Hoş geldin!
Biz
bıraktığın gibiyiz.