Her şey birbirine giriyor artık.
İl genel meclisinin görüşü Valinin göz kırpması Cumhurbaşkanın onayı ile IS sağa kayar. Durumlar böyle artık..
corleone tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
En iyi bildiğim denilen konu bile 2-3 gün bakmayınca karışıyor. Konu çalışmaktan çok tekrar etmek daha önemli.
-
RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
ADALET BAKANI GÜL: YIL SONUNA KADAR 1300 YENİ HAKİM VE SAVCI ALACAĞIZ
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Gençler nasıl bitirilir onu uygulamalı olarak gösteriyorlar.
Kapat kardeşim o zaman üniversiteleri de millet liseden sonra başının çaresine baksın. Kendi işini mi kuruyor, özelde başka işe mi giriyor. Sonra yok efendim nitelikliler iş buluyormuş da, herkes devlette memur mu olacakmış da... Sen nitelikli eğitim verdin mi de nitelikli arıyorsun; zaten nitelikli olan ilk fırsatta yurt dışına çıkıyor, ülkede beklemiyor, kaçıyor. Herkes memur mu olacak diye çapsız laflar ederken de, açılma amacı sırf devlete memur yetiştirmek olan bölümler varken bu laflar nasıl edilir anlamıyorum; üstelik üniversite sayısını çoğaltıp kontenjanları arttıran da başka birileriymiş gibi konuşuyorlar.
Bakalım bu devran böyle gitmez ama sonu hiç iyi yere varmıyor. Güney Amerika ülkeleri gibi artık canına tak eden sokağa atar kendini.. -
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
Benim görüşüm; ekim sonuna kadar ilan gelmezse sınav ocak sonrasına kalır.
Zaten bakan da boşuna müracaatları aralıkta alacağız demedi. -
RE: Bedelli Askerlik 2018
Bahçeli de 28 güne karşı çıktı.
''Bedelli askerliğin çıkmasını olumlu görüyor, gereğinin yapılmasını arzu ediyorum. Ancak 28 günlük teorik eğitim de nedir? Bedelliden istifade edecek kardeşlerimiz 28 günde deyim yerindeyse “yaylalar yaylalar” türküsünü bile öğrenemeyeceklerdir. Bedelli olacaksa, 28 güne ne gerek vardır? Bu kadar zahmete lüzum olacak mıdır? ''
-
RE: 29 iletişim uzman yardımcılığı
Kazanılması İngilizce olmadan mucize gibi ?
corleone tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Güzelim mesleğin sınavını oyuncak ettiler iyice.
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Her önüne gelen kararnameleri kopyalayıp kitap çıkarırsa böyle de sorarlar işte.
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
440 kişinin yarısı zaten 75 üstü olmaz mı, diğer yarısı da işte 70-73 arası yığılma ile sonucu belirler.
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar makroda Is-Lm konusunda, maliye politikasının etkinliğini arttıran nedenler arasında çarpanın (k) değerinin yüksek olması da var değil mi?
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
Adalet bölümünden yapılacak 6 kişilik alımda kaç puanla kapatır fikri olan var mı?
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Yanlış alıntı yaptım pardon.
Ankara için iki tercihi de Ankara/Çankaya yapınca ikisi aynı olamaz diyor ama başka seçenek yok. 2. tercihi boş bırakınca onu da kabul etmiyor. Ne yapmak gerek? -
@john, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Gecen sene yoktu niye bu sene var ki
-
100 sorudan en fazla 3 4 soru çok zor klasmanında olur gibi.
-
@idarihakimmm İnşallah erken olur hocam. Temennimiz o yönde.