Artık ne zaman açıklanacaksa da uyandığımızda açıklanmış olsun boşuna uykumuzu bölüp 5e kadar bekliyoruz
alen tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Kendimi dilenci gibi hissediyorum. Her siteye girdiğimde allah rızası için açıklayın ya diye diye . yok böyle bir şey ya.
-
RE: 2018 Guy Alımı
Bence son bir etkinlik ve bu sefer muharrem ince olsun tagda. Sadece bizi o dillendirirse korkacaklar. Başka çare kalmadı.
-
RE: 2018 Guy Alımı
Artık yayınlasınlar da derse oturalım yaa böyle telefonu bırakamıyoruumm
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Henüz başvurumu yapmadım şimdi deniyorum kullanıcı adı şifre zamanaşımına uğradı falan yazıyor. Yeni istedim aynısı geldi yine girmiyo. Yoğunluktan dolayı olabilir mi?
-
@eliff ya bide altta vardı evet falan diyolar çıldırırsın. Yoktu öyle bir şık.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Benimde 17 marttı mülakat tarihim. Hani şu birkaç güne açıklanırsa kafada ben varım sanırım
-
Genel olarak imece mülakat yeterli mi sizce? Liyakatta çok fazla şey var birde yani artık beşinci senenin içinde olunca nasıl olsa kpss geliyo falan diye guy sınavından sonra hiç derse oturmamıştım. Sizler nasıl çalışıyorsunuz?
-
Ya ne güzel uykuya dalıyoruz sonra sahurda yine kalkıyoruz sayfa yenilemekten tekrar uyuyamıyoruz. Bi böyle çekmediğimiz kalmıştı.
alen tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Size tavsiyem bu konuda etkinlik yaparken veya etkinlik yapma fikrini iyi düşünmeniz. Şubat ayında Ankara da eğitimdeydik ve Vergi Müfettişi olan bir üstad iptal edilen VMY sınavının o zaman twitterda Ziraat sınavıyla çakışması için yapılan etkinlik yüzünden iptal edildiğini söyledi.
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Emin misiniz Sakarya'nın çağırıldığına? Daha 1 temmuzda bitti evrak teslimi.
-
Benim de altta onaylayan imza kısmına yer kalmıyo adresleri yazıp kutucuklar büyüdüğü için
-
@shanks evet arkadaşlar bi yardımcı olsanız neyle açtınız?
-
Ağustostan önce başlanmaz dimi? Bide evrakları teslim ederken falan başka işte çalışıyo olmamız sorun olur mu, hemen işten çıkmayı düşünmüyorum da.
-
Ramazan bide bayram girdi diye mi bu kadar uzun sürdü yoksa normali böyle mi. Valla kaçırdım kaçıracam diye ödüm kopuyo
-
ÖSYM, söke söke parasını alana kadar açıklamayacaklar bu kadar net bence.
-
Ya ne güzel uykuya dalıyoruz sonra sahurda yine kalkıyoruz sayfa yenilemekten tekrar uyuyamıyoruz. Bi böyle çekmediğimiz kalmıştı.
-
Böyle hayal etmemiştim, pazara kadar açıklanmalıydı