Benimde canım şiir yazmak istiyo ama aklıma işsizliğimden başka bişey gelmiyor köyden çıktım lisans mezunu oldum geri köyüme döndüm yetim olunca herkes bi laf söyler herkes iş bulurda sen neden bulamazsın derler üstüme çok gelirler bigün işsizlik düzenini anlatan bir şiir yazıp paylaşcam belki bi işe yaramış olurum.,;:banka sınavı duyumu alan yok mu ziraat olur halkbank olur umudumuz yeşersin ki şiir yazalım
dream.on tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
@otuzyılsavaşı sabırdan ve şükretmekten başka hiçbişeyim yok.hiç güneşli gün görmedim belki bigün bana da nasip olur herkese de nasip olsun
-
RE: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
@olursaolur bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
-
RE: 2019 KPSS Lisans Genel Kültür Güncel Bilgiler
Arkadaşlar kyk kredi ödemesini yapamayan var mı bnm gibi ocak taksitini ne bankamatikten ne de e-ödeme olarak yapamıyorum bilen bar mı acaba
dream.on tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
Yok ilk soruyu bile tam göremeden sistem atıyor son hakkım zaman ilerliyor sınavı bitirenler var mı
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı 3243 Sürekli İşçi Alımı
ben işkura girdim ama ilanı göremiyorum
arama yerine ne yazınca geliyor -
RE: 2019 KPSS Lisans Genel Kültür Güncel Bilgiler
Arkadaşlar kyk kredi ödemesini yapamayan var mı bnm gibi ocak taksitini ne bankamatikten ne de e-ödeme olarak yapamıyorum bilen bar mı acaba
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@aroma bende ekledim mesleği ama yinede aynı sorun karşıma çıkıyo başka bi yerde mi hata yapıyorum anlamadım
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
arkadaşlar işkurdan sağlık bakanlığının personel alımı için başvuru yapmaya çalışıyorum ama meslek bilgisi eşleşmedi genel okul bilgisi eşleşmedi diyor ama ilanda genel birim adı iktisat işletme ibff yazıyor genel bölüm adı halkla ilişkiler yazıyo yani iktisat mezunları başvuramıyo mu bilgilendirirseniz sevinirim
-
RE: 2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
Arkadaşlar ben kpss sonucuma bakamıyorum baktığınız sayfa yayından kaldırılmış olabilir diyo sizlerde de var mı böyle bi durum eski sonucuma da bakamıyorum
-
RE: 2018 Kpss Sonuçları
Arkadaşlar ben sonucuma bakamıyorum istediğiniz sayfa yayından kaldırılmış olabilir diyo sizlerde varmı böyle bi durum
-
@otuzyılsavaşı sabırdan ve şükretmekten başka hiçbişeyim yok.hiç güneşli gün görmedim belki bigün bana da nasip olur herkese de nasip olsun
-
Benimde canım şiir yazmak istiyo ama aklıma işsizliğimden başka bişey gelmiyor köyden çıktım lisans mezunu oldum geri köyüme döndüm yetim olunca herkes bi laf söyler herkes iş bulurda sen neden bulamazsın derler üstüme çok gelirler
bigün işsizlik düzenini anlatan bir şiir yazıp paylaşcam belki bi işe yaramış olurum.,;:banka sınavı duyumu alan yok mu ziraat olur halkbank olur umudumuz yeşersin ki şiir yazalım
-
RE: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
@marjinalfaydali fotonuzun altında fotoğrafınız onaylanmıştır yazıyomuydu sizinkinde günü gelmeden mi güncellesiniz siz