Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@monet yaklaşık 10 dakika uzaklıkta her iki durağa da. İvedik ve Akköprü; Akköprüyü tavsiye ediyorum
-
Hocam biraz yürürsün en yakın durak ivedik metroyla
-
Akköprü metroya uzak hocam hergun önünden geçiyorum iyi bildiğim bi yer,google earthden yazarsan zaten mesafe farkı var
-
@arz ivedik durağındaki yol o kadar güzel değil, valiz falan sıkıntı olur. Önce alt geçit sonra üst geçitten geçmek gerekiyor ve kaldırımlar düzgün değil o yüzden Akköprü dedim
-
@orhankunc Doğrudur hocam digeride iki kat mesafe arkadaş kendisi seçsin:)
-
Eğitim kampına katılan arkadaşlar rica etsek bilgi verebilir mi?
Kampta neler yapıldı?
Kampa katılmayan asil aday var mıydı? (Özellikle teknolojiyi merak ediyorum)
İş sözleşmesi imzalandı mı? maaş teklifi ve sosyal imkanlar vs. ne teklif edildi?
Şimdiden teşekkürler -
@fresh ziraat finans grubu istirakleri hakkinda bilgiler verildi. teknolojiden sanirim gelmeyen adaylar vardi, yedekler aranabilir tabii ama emin degilim. ucreti net, servis ve yemek karsilaniyor
-
Teşekkürler selino.
Başka bilgisi olan var mı acaba özellikle katılmayan kişi sayısı hakkında? -
@fresh katılımdan 4 kişi yok diğerlerini bilmiyorum. Maaş olarak kazandığın parayı 12 ye böldüğünde aylık 3300-3600 civarı (net) bir şey yapıyor yabancı dil tazminatına göre de değişir tabi (Buna ekstra yol+yemek bir de dağıtılacak temettü var). Eğitimden sonra lojman desteği sağlanmıyor, telefon ve hat veriliyor. Maaşlar katılım için ayın 1'inde yatıyor, diğer iştiraklerde ay sonunda.Ocak-Nisan-Temmuz ve Ekim'de çift maaş var. İlk hafta oryantasyon programı çerçevesinde iştiraklerin genel müdürleri konuştu bunun dışında da güvenlik ve kişisel imaj konularında da seminer verildi. Uzman yardımcılığından uzmanlığa geçiş için 4 yıl çalışmak da gerekiyor. Askerlik de tecil ettiriliyor, yine 4 yıl olarak.