İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@Vice-Versa Mevcut aklımdaki herkes önümüzden çekilecek demiyorum zaten bende ama sende biliyorsun ki kayda değer bir faydası olacak bir iki puanla önceki alımı kaçıranlar için özellikle.
-
arkadaşlar.benim puanım bu sene 74 ve sıralamam 12 binlerde.
guydan umudum var ama bunun haricinde bi araştirma yaptım.
2014 te ilgöç 400 küsür alım yaptığında 76 puanla kapamış ve ve bu puana karşılık gelen sıralama da 16 binlerdeymiş.
şimdi 500 kişilik bir alım geleceğini hesap edersek ve 20 katının çağrılacağını da düşünürsek şansım var mıdır? evet guy sgk mulakatlarının açıklanması bunu etkileyecektir ama eminim ki bu sınavı geçenlerden azımsanmayacak kısmı il göçe tekrar girer.
haliyle ümitlenmeli miyim ? minimum kaç kişilik alıma kadar şansım olur?350-400 civarı bir alımda mesela? -
@marjinalfaydali il göç için 300 kişilik bi alım bekleniyor. Eğer sgk ve guy mülakatları açıklanmadan önce ilan gelirse şansın dusuk olur. Ben mülakatı kazananların da il göçe başvuracağını düşünmüyorum.
-
Il göç için sayı tahminleri var 300 falan ama alım tahmini ne zaman gelir bu konuda bir duyum yok mu?
-
@Meltemgüler insallah mulakat sonuclari aciklanmadan ilan gelmez.acikcasi sgk kazananlar basvurmayabilir ama guy kazananlar basvurur gibi geliyor bana.
Bunun disinda 2014 teki alimlara 2 senenin puanlari basvurmus ama bu senenin arkasi temiz malum 2016 puanlari kullanilamiyor.bunun disinda sgk vs alim yapti yapiyor..haliyle 400 500 kisilik bi alimda sansim olur diye dusunuyorum ama 300 luk bir alim siralamamda hayal gibi...
Hayirlisi olsun insallah alim sayisi yuksek olur da sansim olur.
Onden mhuy da beklenen 250 kisilik alimi yapsa cok?iyi olacak. -
Arkadaşlar maliye için kısa ve öz sınava yönelik hangi kaynağı önerirsiniz,
- KPSS ve Kurum Sınavları İçin Maliye Konu Anlatımlı 4T Yayınları(552 sayfa)
- 2016 KPSS A Maliye Özel Ders Notları Uzman Kariyer Yayınları( 170 sayfa)
- 2018 KPSS A Grubu Maliye Konu Anlatım 657 Yayınları (192 sayfa)
Hukuklar için de A kadro ve 657 yayınlarının 2018 için hazırlamış olduğu kaynaklar var bunlar hakkında bilgisi olan var mı ?
Mikro ve makro iktisat konusunda kısa kaynak önerebileceğiniz var mı yoksa kırtasiyelerde satılan ders notları daha mı faydalı olur ? Çünkü kitap olarak mikro ve makro 1000 sayfa,
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar
-
@yigido89 4t yeter kardeşim çok kaynakta boğulma.
-
Arkadaşlar il göç hangi puan türünden veya türlerinden ister tahmini , duyumu olan varmı?
-
@engin0516 kamulu puan türü olur kesin
-
@sssld cekolu puan türü olurmu acaba?
-
Daha önce kamulu Çekolu ve ua ilişkiler puan türlerinden birer tane vardı benim düşüncem yine öyle olacaktır.
-
@engin0516 bilmiyorum ki ilan gelince belli olur artık bi çok şey.
-
@sssld inşallah ilan biraz geç gelir sayıda böyle 500 kişi olurda puanlar 75 76 lara düşer de bütün arkadaşlarımız nasiplenir.
-
@ErtuğrulBEY inş ya ne güzel dua ettiniz. Umarım öyle olur
-
@sssld inşallah bir an önce işe gireriz.Benim de bakmam gereken bi annem var.Annem babam yeni ayrıldılar.Yarın kaymakamlık sınavı için ankaraya gidecem.Bana da dua edin.Çünkü sınavdan sonra hamallık dahil ne iş bulsam mecbur calisacam.3 senedir alan kpss magduruyum.Geçen sene 83-84 puanlarla bi yere giremedim.Ama pes etmek yok.Çalismalara ve dualara devam.
-
@ErtuğrulBEY bende aynıyım kardeşim babam vefat etti 6 sene önce zorluklar içinde okulu bitirdim. Anneme bakacak bende aileme yardım edecem. Guy mülakatına girecem inşallah. Senin içinde dua edecem. Allah yardımcımız olsun...
-
@ErtuğrulBEY allah yardımcımız olsun hepimizin. Hayatınzda ve sınavınızda başarılar.hakedip emek veren herkesin kazanması dileğiyle..
-
@bonus sağol kardeşim.Keşke benim de babam vefat etseydi de anneme haksızlık edip ayrilmasaydi.Neyse hakkımızda hayırlısı.Ilginiz için çok teşekkür ettim.
-
@sssld sizde sağolun.Inşallah yüklü il göç ilanı hepimizi mutlu eder.
-
@ErtuğrulBEY Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah bir an önce a grubu mesleklere girersin